Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rezanie sa

Príspevok v téme: rezanie sa
znicena0347463279943699532578907337854475347

Ahojte , mám už dlhú dobu ťažké depresie . Prežila som velmi ťažké veci. Rezaniu som sa vyhýbala -nikdy s tým nezačala (okrem pokusu o ukončenie , po ktorom mám ešte stále jazvu) , lebo som vedela, že je to návykové ,že by som to mala asi problém utajiť a nemyslela som si , že by mi to nejako pomohlo . Keď som myslela ,že už nevydržím , že už nemôžem , že sa zabijem . No predtým než som to išla urobiť , pomyslela som si ,že to skusim, nemám čo stratiť . Začala som sa rezať . Viem , že väčšina ľudí s tým chce prestať ( a možno ma bude aj odhovárať , ale pre mňa je to jediná možnosť ako sa nezabiť . Možno budem mať o nejaký čas taký pohlad ako oni ,neviem , ale zatial iný pohlad mať neviem ) . Píšem sem preto lebo s tým ešte len začínam (včera ráno som začala a robim to skoro dookola , a iba na nohách aby to nebolo vidieť a obyčajnými žiletkami na holenie a to nie je tak uplne jednoduché potrebovala by som niečo ostrejšie alebo ju nejako vybrať , lebo takto ked chcen zarezať hlboko do krvy , tak je to problem musím na vela razy , dosť to bolí a mám potom celé okolo spuchnuté , celé stehná a bolí potom aj každý pohyb nohami , vidno to potom na chôdzi ked idem z kúpelne (zatial som to vyhovorila na udreté koleno ale stále to nepôjde takto) a je to velmi pomalé a určite by sa to dalo aj nejako inak) tak by som potrebovala nejaké ,,technické'' rady .

mascha

si pod vplyvom zlého ducha smrti, sebapoškodzovania, môžeš sa mu vzoprieť v mene JK,potrebuješ duchovnú pomoc,budem sa za teba modliť

Denny97

Prosím ťa nerob to, prosím. Ja to veľmi dobre poznám, pretože som to robila tiež. A ver že to nechceš,teraz nemožem ísť na kúpalisko ani nikam v krátkych nohaviciach a o krátkych rukávoch ani nehovorím, bez toho aby sa na mňa ľudia pozerali ako na nekajého blázna.
Aj ja som to mala ako jediné čo ma držalo od odchodu z tohto sveta.. Ale nerob to ak sa do toho raz namočíš tak sa z toho ťažko dostáva. Ja sa z toho dostávam už rok a stále to skazím, teraz držím 3 mesiace čo je najdlhšie zatiaľ. Budeš sa za to nenávidieť časom, tak ako ja.
Vieš čo to je keď musíš vysvetlovať z čoho to máš? A hlavne keď to zbadá malé dieťa.. Môj malý sa ma na to pýta často, ale vysvetliť mu to budem môcť až vyrastie..