Neviem asi sa potrebujem vyrozptavat a pocut vas nazor :( V úvode zacnem asi mam 22 rokov a priatela s ktorym som pol roka, on ma 23. Vsetko bolo krasne a zmenilo sa to na nepoznanie. Mala som vlasy ostrihane do dlhsieho mikada a vsetci ma chvalili ze je to super. Jedneho dna som chcela usetrit(pred tyzdnom) a sama som si podstrihla konceky. Kedze som si spravila mierny schod isla som nakoniec opravit uces ku kadernicke ktoru mam overenu ale bola nervozna a mala vela ludi tak mi na mojej hlave vycarovala ani neviem ako to nazvat..brutalnu postupku..horne vlasy kratke dtrasne a dlhe spodne .vyzeta to zle ..toci sa to i ked to vyzehlim a neda sa s tym robit....(mozte mi poradit co s tym ak viete) . Ten uces mi nepristane vobec. Podla mna ma riadne zmenil ale riadne ..vazne....no a od kedy som sa vratila s kadernoctva a moj priatel ma s tymto ucesom videl tak je ku mne odmerany ..nema chut na sex ....isto je to koli tomu ze uz niesom taka atraktivna...vcera sme msli dvojite rande plus tam bola este jeho sestra. Cely cas pozeral a komplimenty hadzal mojej kamaratke a ja som tam sedela jak chudera ani ma neobjal ani noc..potom sme tato zostava isli na chatu a soferoval on..aj cestou tam aj spat do predu k sebe posadil svoju 18rocnu sestru. Kamaratka ss ptiatelom si taktiez vsimli ze ked som ppvefala nieco vtiplne alebo proste hocico tak na seba moj priatel zo sestrou hodily taky ten velavravny pohlad..urcite ma rozoberaju doma..taktoez ked ma jeho sestra videla tak prve co povedala kks ty vyzeras teraz uplne inak...kubo mal pravdu...proste ale na neverim ze by ma zmena ucesu nie az tak draastocka tak ospatnela ...teraz mame ist vsetci v rovnakej zostave kupat sa..idem sa nejak posnazit uoravit to a spravit zo seba krasku i ked moje sebavedomie je totalne udupane.:(
koli ucesu krach vztahu?
to co su za problemy?
Pred 7 rokmi som mala priatela, ktoremu na mne stale cosi vadilo - raz som bola velmi "obycajne" oblecena, potom som zas mala skaredo nalakovane nechty, potom mi spravil pomaly scenu za to, ze som sa "odvazila" ist na rande s nim nenamalovana, dalej mu zacalo strasne vadit, ked som si zacala natacat vlasy.. no a samozrejme, ked som nosila vlasy v cope a nemala som ich rozpustene, bol schopny sa mi vysmievat ze ako to vyzeram... a presne tak, ako pisali ludia v prispevkoch nizsie, ked prisiel "vazny" problem - ochorela som, dost vazne, vystrajal ako nepricetny... nechala som ho. A viem,ze som spravila najlepsiu vec v mojom zivote.
Bud rada že sa to stalo.Aspon vieš ako by sa zachoval ak by si nebodaj ochorela a prípadne prišla o vlasy.Teraz to zvládneš.Ak mal rád Tvoje vlasy a nie Teba,nech ide kade ľahšie.
Bola to moja vina..koli tomu ze som mala zly pocit zi seba som si domyslela ze ho ma aj on...kazdopadne dakujem za odpovede ...vcera som mu to povedala narovinu a jemu sa dokonca moj uces paci ...takze teraz sa len modlim ze sa nic nepokazilo
je to nieco taketo? podla mna by to mohlo vyzerat super stylovo, do toho nejaky melir, kupi si pripravky na zehlenie vlasov.
ovecka pisal/a ze ci si sa nahodou ty voci nemu nezenila. ze si nestastna z ucesu. a vie ze sa trapis kvoli ucesu? podrzal ta aspon? a je inak pekne hnusne ze v tovejej pritomnosti sklada komplimenty inej babe v obdobi ked sa citis zle. je neeticke ak su v miestnosti dve zeny skladat komplimety len jednej. to robia len jebovia
asi som idiot ale nikoho nenapadlo ze to spravanie nemusi mat s vlasmi nic spolocne??? popripade to moze byt tak ze si dokurvila vlasi nasldkom coho je z nej podrazdena furia a preto sa s nou typek radsej nepusta do nejakych rozhovorov ale nechava ju trosku odstat???
Ahoj, autorka prispevku.
Taktiez sa pripajam a suhlasim s prispevkami, co ti tu doposial radili. Vies. Vlasy ti dorastu. V tom problem nie je. Ale ten "tvoj priatel" rozum nema a tazko ho uz bude mat casom, neskor. Jeho charakter, osobnost ai stoja na plytkych zakladoch. Ver, ze ak by prislo k horsiemu vo vasom vztahu (choroba, uraz, nestastie, tehotenstvo, ai), tak by si dopadla este horsie. Do zivota a pre zivot ako taky, nie je vhodnym clovekom a partnerom. Porozmyslaj preto, ci je to clovek, s ktorym chces byt zit existovat. Lebo ak toto robi kvoli vlasom, kvoli takej blbosti a banalite, co by potom robil kvoli fakt pri vaznych veciach a pri skutocnych problemoch? A ze jeho sestra je na rovnakej vlnovej dlzke, iba nasvedcuje, ze v ich rodine to nebudu mat aj ostatni clenovia kompletne.....
Suhlasim s nazormi nizsie, nestracaj s nim cas a daj mu kopacky.
Zúfalá, prestaň byť zúfalou! To, že si sa rozhodla ušetriť, Ti pomohlo v konečnom dôsledku odhaliť charakter toho "Tvojho". Buď vďačná osudu, že sa vyfarbil na začiatku vzťahu. Vieš, s kým máš tú česť - s plytkým človekom, zakladajúcim si na pozlátku. Nezrelým, neschopným pre život. Byť na Tvojom mieste, tak mu dám kopačky, okamžite. Je to však Tvoj život, rozhodnutie spraviť musíš Ty a so situáciou, nech bude akákoľvek, sa budeš vyrovnávať tiež Ty. Problémom nie je Tvoj účes, ale Tvoj frajer! Teraz mu vadí účes, nabudúce to bude čo? Tvoj úsmev, nechty, sukňa...?
Ale ved uces nie je zalezitost, ktora sa neda zmenit, ved vlasy ti narastu, do mesiaca to bude vyzerat o cosi inak.
Na 23 rokov sa chova ako nezrely pubertak. No na tvojom mieste by som jasne povedala co mi vadi a neze on by bol chladny, ja by som bola chladna k nemu. A presne ako bolo spomenute, je to len uces. Co by sa stalo keby nastal fakt velky problem? Porozmyslaj nad tym ci v takom "chlapovi" vies do buducnosti najst oporu.