Neviem asi sa potrebujem vyrozptavat a pocut vas nazor :( V úvode zacnem asi mam 22 rokov a priatela s ktorym som pol roka, on ma 23. Vsetko bolo krasne a zmenilo sa to na nepoznanie. Mala som vlasy ostrihane do dlhsieho mikada a vsetci ma chvalili ze je to super. Jedneho dna som chcela usetrit(pred tyzdnom) a sama som si podstrihla konceky. Kedze som si spravila mierny schod isla som nakoniec opravit uces ku kadernicke ktoru mam overenu ale bola nervozna a mala vela ludi tak mi na mojej hlave vycarovala ani neviem ako to nazvat..brutalnu postupku..horne vlasy kratke dtrasne a dlhe spodne .vyzeta to zle ..toci sa to i ked to vyzehlim a neda sa s tym robit....(mozte mi poradit co s tym ak viete) . Ten uces mi nepristane vobec. Podla mna ma riadne zmenil ale riadne ..vazne....no a od kedy som sa vratila s kadernoctva a moj priatel ma s tymto ucesom videl tak je ku mne odmerany ..nema chut na sex ....isto je to koli tomu ze uz niesom taka atraktivna...vcera sme msli dvojite rande plus tam bola este jeho sestra. Cely cas pozeral a komplimenty hadzal mojej kamaratke a ja som tam sedela jak chudera ani ma neobjal ani noc..potom sme tato zostava isli na chatu a soferoval on..aj cestou tam aj spat do predu k sebe posadil svoju 18rocnu sestru. Kamaratka ss ptiatelom si taktiez vsimli ze ked som ppvefala nieco vtiplne alebo proste hocico tak na seba moj priatel zo sestrou hodily taky ten velavravny pohlad..urcite ma rozoberaju doma..taktoez ked ma jeho sestra videla tak prve co povedala kks ty vyzeras teraz uplne inak...kubo mal pravdu...proste ale na neverim ze by ma zmena ucesu nie az tak draastocka tak ospatnela ...teraz mame ist vsetci v rovnakej zostave kupat sa..idem sa nejak posnazit uoravit to a spravit zo seba krasku i ked moje sebavedomie je totalne udupane.:(
koli ucesu krach vztahu?
ahoj zufalka a to je presne dovod preco sa zasadne nestriham sama doma raz som si spravila taktiez brutalne schody ! :D ked mi to kadernicka zarovnavala tiez to nevypadalo dva krat vabne. Kamoska mi vtedy tiez zufalej poradila tabletky panthenol na podporu rastu vlasov a fakt uzasne zaberajuuuu potom este jednej kamaratke pomohli tabletky vlasy nechty pokozka od firmy maxi vita... posielam ti v prilohach fotky... vraj jej zacali vlasy rast rychlejsie aj plet sa jej zlepsila :) neboj vlasy ti dorastu ani sa nenazdas len nabuduce sa prosim nestrihaj sama ako ja :D
hovorím dnes sa ani neoplatí niekoho mať... sprostejšia generácia ľudí ako je teraz nebola za celú históriu ludstva... rozchadzat sa za každú p...vinu
Suhlas s komentarom ivobrick. Co bude ten chalan robit ked príde vazny problem? Toto nevyzera na cloveka co by ta raz podrzal. Ked kvoli takejto banalite sa sprava takto kruto. Nemyslim ze ta ma rad a o milovani tu nemôže byt reč. Jasom uz kadeco mala na tvari - nie akne ale dake flaky, ale moj manzel je ku mne vzdy mily, podporuje ma a vypocuje ma.
Nespoliehaj sa moc na toho tvojho tzv partnera. A hladaj si niekoho lepsieho, kto ta bude matrad pre teba samu, tvoje vnutro a nielen vyzor a sex.
No a este jedna vec. Vo vasom vztahu nie je ziadna komunikacia? Ved vy ste sa uz mali davno porozprávať o tom ako sa citis, ako sa trapis. A zeon ti este pridava, miesto toho aby stal pri tebe.
Ale myslim ze je skvele ze uz na takejto banalite mozes zbadat CHARAKTER svojho priatela. Aspon vies zesa na nho nebudeš moct spoľahnúť.
Vela stastia. A prosim ta nenechaj sa zviklat reakciou nezreleho decka, sebavedomie a laska k sebe samej musia ist z tvojho vnutra a nemali by byt vobec ovplyvnitelne druhou osobou... keby si vystuovala sebavedome, pravdepodobne by si nedovolili spravat sa k tebe takto.
Mala by si byt stastna a plna sebavedomia lebo si prave zistila s akym debilom chodis.
Ked sa takto niekto (on) zmeni po takejto banalite, co spravi pri vaznejsom probleme?! (odpovedz si sama)
Ked sa ti nepaci tvoj uces a uz s tym nic nejde robit, tak to nechaj tak a kup si siltovku alebo ciapku alebo celenku alebo nieco take.. ak nic s toho, vlasy ti narastu.. ci nie?
Ak sa kvoli tomu takto sprava, je to hlupak. Pacit sa mu to nemusi, ale aby ta takto odmietal? Skusi si zakupit pricesky a zostrihat ich podla stareho ucesu:) alebo oslov sikovnu kadernicku:)
Poriadne ho vyspovedaj, čo v tom je. A povedz mu ako si cítiš s tým nepodarkom na hlave. Ono to nie je nič moc. Pretože ty ho musíš nosiť. On sa k tebe musí len "priznať".
Ak je v tom naozaj ten účes, tak je to ešte nedospelé a sebecké decko. Aj keď už má 23 rokov a považuje sa dospelého človeka.
A tá dlhšia varianta mikáda sa volá long bob. A naozaj je to veľmi pekný účes. Tiež som tak teraz ostrihaná. Už v minulosti som bola, ale vrátila som sa k nemu.
Už si sa s ním skúšala porozprávať a vyrozprávať? Napr. mu povedať o tom, čo cítiš z jeho správania, od kedy, a ako to bude pokračovať, alebo čo by sa malo zmeniť - ak by sa niečo malo meniť...