Pekny vecer prajem.pisal som tu uz par krat a vzdy ste mi poradili.chcem vas poprosit o radu aj teraz.s priateľkou sme si uz prekonali viac nez dost.no aj napriek tomu aky som a co sa mi v živote stalo je so mnou stale a miluje ma.sme spolu uz 8 mesiacov.nie je to dlha doba no za ten cas ma uz stihla predstavit rodičom a bol som u nich doma viac krat.minule sme sa bavili na temu ze mam by mohla prist aj ona k nam.ja žijem len s bratom.no stale ju nejak neviem priamo pozvať do nas.ide o to ze sme s bratom len dvaja.v dome nemáme ziadny prepich.ziadne nové zariadenia plastové okna a tak.no žijeme si slušne.mame vzdy upratané vyžehlené a tak.len stale mam ten pocit ze by sa jej to u nas nemuselo páčiť a mohli by to zmeniť jej názor na mna ze je to u nas take ake to je.chcem vas poprosit o radu ci ju mam zobrat k nam alebo nie.dakujem
Aka moze byť reakcia priateľky
A čoho sa vlastne bojíš? Keby bola zlatokopka, tak určite nie je s tebou, predsa vidí že žiaden pracháč nie si. To som ešte v živote nepočula báť sa pozvať frajerku domov pretože nemáme plastové okná a luxus.
Toto mi pripomina zaciatok mojho vztahu ked ma priatel pred 18 rokmi prvy krat zavolal ku nim do bytu. Nas byt bol uz prerobeny a v ich byte bol vsade este stary nabytok, stara kuchynska linka, stara rura na pecenie a viem, ze jeho to tiez stvalo, ze ho este nemaju vynoveny a nema sa cim pochvalit. Svojim sposobom sa trochu hanbil, lebo mi to aj naznacoval. Ale uprimne, mne to bolo uplne jedno, ja som bola stastna, ze ma zavolal, lebo pre mna to znamenalo nieco osobnejsie, nejaky ten vrucnejsi prejav lasky, ze patrim uz viac aj do ich rodiny.
Dufam, ze aj tvoja priatelka to bude takto citit a tesit sa z toho. Okrem toho, dolezitejsie je mat v byte cisto a nie nejaky noblesny nabytok a plastove okna. Aspon ja osobne si to viac cenim.
Kludne ju pozvi k sebe domov. Tam zistíš, či váš vzťah stojí na absencii plastových okien alebo nie.
nechápem prečo o tom ešte nevie?
až ťa má rada nebude to nejako riešiť
neviem si predstavit ze by ta kvoli tomu nechala alebo take nieco... aj ked nevieme ako to tam u vas vyzera... ale tieto prispevky hore maju pravdu... ja som nevedel zohnat robosov na vykachlickovanie chodby... tam som sa nasral vytrhol drevenu podlahu povynasal strk co bol podnou... pomiesal si v zahrade beton vylial to tam a pozrel si par videi na youtube ako sa davaju kachlicky a spravil si to sam... a je to imho ovela lepsie spravene ako keby som to dal robit niekomu inemu a usetril som okolo 700 EUR... okrem toho betonovania som to robil tak hodku po praci takze ani ma to az tak nesralo...aj ked pri miesani betonu som nadaval lebo som musel fabiou doniest 40 vriec betonu a bolo to nahovno... ale fakt vo dovjici by to bolo nic
akákoľvek môže byť reakcia ale nerob nič uvidíš hlavne sa dopredu zbytočne nestrachuj
Zas kvôli priatelke to tam neprerabaj.Ak by sa jej tam nepacilo, tak to tam moze prerobit ako diana.Vymalovat a nove podlahy dat..
ked ťa to tak trápi prečo s tým niečo nespravíš? kks dvaja chalani a nevedia si prerobiť.. ja som baba a sama som si prerobila svoj byt vymalovala som si podlahy som si spravila sama :) proste všetko sa dá