Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aka moze byť reakcia priateľky

Príspevok v téme: Aka moze byť reakcia priateľky
matus111

Pekny vecer prajem.pisal som tu uz par krat a vzdy ste mi poradili.chcem vas poprosit o radu aj teraz.s priateľkou sme si uz prekonali viac nez dost.no aj napriek tomu aky som a co sa mi v živote stalo je so mnou stale a miluje ma.sme spolu uz 8 mesiacov.nie je to dlha doba no za ten cas ma uz stihla predstavit rodičom a bol som u nich doma viac krat.minule sme sa bavili na temu ze mam by mohla prist aj ona k nam.ja žijem len s bratom.no stale ju nejak neviem priamo pozvať do nas.ide o to ze sme s bratom len dvaja.v dome nemáme ziadny prepich.ziadne nové zariadenia plastové okna a tak.no žijeme si slušne.mame vzdy upratané vyžehlené a tak.len stale mam ten pocit ze by sa jej to u nas nemuselo páčiť a mohli by to zmeniť jej názor na mna ze je to u nas take ake to je.chcem vas poprosit o radu ci ju mam zobrat k nam alebo nie.dakujem

neviem111111

slusne sa da zit aj bez plastovych okien. vravis ze mate vzdy upratane, cisto, pozehlene. nie je to ziadna hanba, kludne ju k vam zober.

gabika_ba

a čo tak namiesto nariekania nad tým ako zle to u vás vypadá začať šetriť na prerábku? Inak presne viem ako sa cítiš tiež sme mali starý byt starý nábytok no hrôza! Ale potom som sa naštvala začala šetriť všetko som postupne dala vymeniť od podlahy nabytku nove tapety a konečne sa ani ja nemusím hambiť niekoho pozvať lebo predtým som k nám ani len kamarátku nezavolala lebo som sa zle cítila... fakt

sadsaf

áno, zober ju :D aspoň zistíš jej pravú tvár :) ak sa začne nejako zle tváriť len pre to že nemáte ,,bohatstvo´´ tak vieš čo Ďalej :D