Dobrý deň.potrebujem radu ohľadne krému proti vráskam. Mám 25 rokov a hrozne suchú vraskavu pleť hlavne na čele okolo úst a očí.skusala som krém nivea Q10 25+ ale mal slabý účinok.sefka (48rocna) používa loreal ultralift 45+ a dala mi ho vyskúšať.ten výsledok bol úžasný ale bojím sa že by mi mohol uškodiť ak ho budem používať pravidelne keďže je určený až od 45 rokov a ja mám 25.
Môže mi uškodiť krém proti vráskam 45+ keď ho používam v 25ke?
Tak ono len tym sportovanim sa plet velmi nevylepsi, akurat tak cerstvy vzduch pomoze. Plet si treba chranit aj zvonku, ci uz kremom alebo olejom. A samozrejme dolezity je pitny rezim a strava. Nejest sladke, chipsy, nejest fast foody, vyprazane jedla...to vsetko sa potom odrazi na pokozke a dievcata sa cuduju, preco sa im vyhadzuje akne.
nepouzivaj to ublizujes svojej pleti tym
alebo jedina vec ako sa dopracovat k peknej pleti uje sportovat behat atd..aj to je moznost..kremy nam nepomozu
Pozri sa, dievča. Vedome si škodíš a potom hľadáš niečo, čo by tú škodu eliminovalo. Namiesto toho, aby si sa zbavila toho, čo ti robí zle a ešte ti to aj ide do peňazí, budeš v tom pokračovať a hľadať ďalšie záplaty na to, čo si si spravila. Celkom chápem, že dnes je ťažké nájsť si prácu. V tvojom veku som tiež robila nočné služby, nebolo to zle platené, ale jedného dňa som si povedala, že zdravie je prednejšie, robím horšie platenú prácu, ale som spokojná. Ak sa ti nedá odísť, prestaň aspoň s tým fajčením. Škatuľka cigariet stojí prinajmenšom 3 eurá, do mesiaca je to najmenej 90 eur, to sa ti oplatí? A nie je to len o tom, že v štyridsiatke budeš vyzerať ako avokádo, ale aj o tom, že ťa čakajú problémy s pľúcami, srdcom a ak berieš antikoncepciu, zarábaš si na trombózu, čo môže s tebou jedného dňa neočakávane zatočiť tak, že už nevstaneš. Pokiaľ sa s fajčením cítiš menej nervózna a lepšie znášaš životné situácie, tak radšej ventiluj stres športom, aktivitami, rob niečo, čo ťa baví, buduj si sebavedomie. Resp. zájdi za psychiatrom, nech ťa nastaví na nejaké jemné antidepresíva. Nemôžeš sa takto vedome ničiť, si na to ešte mladá.
inak co sa tyka tych olejov, co bolo spomenute nizsie... ja tiez pouzivam, momentalne ten novy z manufaktury, ten je fakt dobry...no ja striedam oleje s kremami, lebo kremy maju v sebe nejake latky, aby tie ucinne vecicky prenikali hlbsie do pokozky, tusim k. mliecna hlavne a neviem, ci oleje toto dokazu.. a sera su dobre napr. z ryoru, tam ich maju vela a maju aj vselijake vychytavky pre vsetky vek. kategorie a nie je to nekvalitna kozmetika, ako si niektori myslia, ked je lacnejsia a su celkom prirodne... z drahsich napr. vichy a avene maju... inak ma napadlo, ze na detoxikaciu od fajcenia je dobre pit caj z korena pupavy, je v lekarnach i ked mi je jasne, ze nejaka pupava cloveka nespasi, ale lepsie ako nic..
aj ja vela pijem a kruhy neustupuju. Kozmeticka mi povedala ze je to dedicne
tak aspon trosku obmedz, si este mlada kocka... a vela vitaminov, antioxidantov ked fajcis, hlavne vit. C, aj v tabletkach...
ja mam zas kruhy pod ocami propadle pijem vela vody a nic
Vďaka za rady.tie séra určite vyskúšam snáď niečo vygooglim lebo v drogérii som také dačo nevidela. A s tým štýlom je to ťažké meniť to by som si musela nájsť inú prácu ale v dnešnej dobe nieje jednoduché zamestnať sa, hlavne bez odborného vzdelania.a čo sa týka fajčenia už som raz prestala ale pribrala som 12kg a hrozne ťažko som znášala tie dlhé nočné.mala som z toho depky tak som znova začala a pomohlo mi to schudnúť aj zvládať robotu.uz by som sa asi nepokúšala prestať.
RADSEJ SA ZAMYSLI NAD ZMENOU žIVOTNEHO šTýLU,.. či by nebolo vhodné zmeniť prácu, prestať fačiť..lebo tie vrasky okolo ust su typické pre fajčiarky,... maju ich hlavne stare tety,..
a ja som pouzivala niveu q10,... momentalne mam z lidla cien na vrasky... a som velmi spokojna... ja som mala okolo očí vrasky tak sa mi zmiernili... a vrasky na čele sa opytaj ludí či nemáš zlozvyk "vraštiť" čelo...?