ahojte prosim nema nekto osobnu skusenost s nejakou autoskolou pre ztp? najlepsie v okoli samorinu. Zaijima ma ci musim uz mat vlastne auto taktiez by ma zaujimalo co vsetko musim absolvovat predtym aby som mohol mat vodicsky B na auto. Dakujem za radu
autoskola pre ztp
Ano, dakujem za rady. Dufam, ze to nebude problem ta zdravotna prehliadka pre mna. Len by aom rad nasiel vhodnu a trpezlivu autoskolu pre mna a hlavne v mojom okoli . . .
lekarska prehliadka a vybavene
vsak ale aj ztp ludia maju normalne vodicsky preukaz ak prejdu zdravotnou kontrolou, takze neboj nicoho
Ano, mam iba okuliare do dialky a mentalne nemam ziadny problem iny. Iba telesny, nemal by to byt problem z hladiska zdrqvotneho...
pokial mas len do dialky okuliare tak s tym nie je najmensi problem
Ahoj, ja sa snazim tak zit ale chcel som skor osobnu skusenost od niekoho kto bol v nejakej konkretnej autoskole. Nechcem aby tam boli ku mne neprijemni alebo kricali na mna ked budem potrebovat viac casu aby som sa nieco naucil a tiez potrebujem nieco v okoli DS, Samorina alebo maximalne Bratislavy aby to mamina nemala daleko ked ma tam bude vozit....
Ja ti môžem povedať k tomu len toľko, že sa treba snažiť žiť tak ako keby človek nemal žiadne postihnutie.
Zavolaj do hocijakej autoškoly a tam ti všetko povedia a vysvetlia.
A teraz trochu k legislatíve. Podľa mňa by sa pol promile malo tolerovať, aspoň čo sa týka cyklistov.
Ako mám ísť na pivo do krčmy, keď je krčma tristo metrov od môjho bydliska a žena mi na pivo dá len dve eurá?
Však ten taxík ma vyjde päťkrát drahšie než to pivo:-)
V obci je 50-ta, zväčša.
Len toľko k téme.
Wir sind nicht papstlicher als der Papst, oder?:-)
Nepochopil som tomu ? Co to ma znamenat?
Chuck Norris vodu pil, ale piť víno prísne zakázal.
Chuck Norris sa zjavil Satanovi na púšti, aby ho pokúšal.
Chuck Norris pokúšal Satana a ten zmenil kameň na chlieb.
Keď Chuck Norris umieral, tak k nemu deportovali 4 najhorších zločincov z Guantanama, aby mohol umrieť medzi 4 zločincami.
Chuck Norris umrel, ale na 2. deň vstal z mŕtvych.
Chuck Norris presvedčil svoju babku o tom, že nie je hladný.
Ano v Kovacovej by som mohol spravit ale teeaz tam nepojdem tak skoro a je to pre mna velmi daleko. A vodicak by som potreboval cim skorej aby som si mohol uz vybrat auto a pripravit ho. Co sa tyka zraku tak dufamze nebudem mat problem koli ti, ze musim nosit okuliare do dialky.