Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

autoskola pre ztp

smileik

Ano, dakujem za rady. Dufam, ze to nebude problem ta zdravotna prehliadka pre mna. Len by aom rad nasiel vhodnu a trpezlivu autoskolu pre mna a hlavne v mojom okoli . . .

smileik

Ano, mam iba okuliare do dialky a mentalne nemam ziadny problem iny. Iba telesny, nemal by to byt problem z hladiska zdrqvotneho...

smileik

Ahoj, ja sa snazim tak zit ale chcel som skor osobnu skusenost od niekoho kto bol v nejakej konkretnej autoskole. Nechcem aby tam boli ku mne neprijemni alebo kricali na mna ked budem potrebovat viac casu aby som sa nieco naucil a tiez potrebujem nieco v okoli DS, Samorina alebo maximalne Bratislavy aby to mamina nemala daleko ked ma tam bude vozit....

exwhyz

Ja ti môžem povedať k tomu len toľko, že sa treba snažiť žiť tak ako keby človek nemal žiadne postihnutie.
Zavolaj do hocijakej autoškoly a tam ti všetko povedia a vysvetlia.
A teraz trochu k legislatíve. Podľa mňa by sa pol promile malo tolerovať, aspoň čo sa týka cyklistov.
Ako mám ísť na pivo do krčmy, keď je krčma tristo metrov od môjho bydliska a žena mi na pivo dá len dve eurá?
Však ten taxík ma vyjde päťkrát drahšie než to pivo:-)
V obci je 50-ta, zväčša.
Len toľko k téme.
Wir sind nicht papstlicher als der Papst, oder?:-)

exwhyz

Chuck Norris vodu pil, ale piť víno prísne zakázal.
Chuck Norris sa zjavil Satanovi na púšti, aby ho pokúšal.
Chuck Norris pokúšal Satana a ten zmenil kameň na chlieb.
Keď Chuck Norris umieral, tak k nemu deportovali 4 najhorších zločincov z Guantanama, aby mohol umrieť medzi 4 zločincami.
Chuck Norris umrel, ale na 2. deň vstal z mŕtvych.
Chuck Norris presvedčil svoju babku o tom, že nie je hladný.

smileik

Ano v Kovacovej by som mohol spravit ale teeaz tam nepojdem tak skoro a je to pre mna velmi daleko. A vodicak by som potreboval cim skorej aby som si mohol uz vybrat auto a pripravit ho. Co sa tyka zraku tak dufamze nebudem mat problem koli ti, ze musim nosit okuliare do dialky.