je to zdrave ked kazde rano jem ovsene vlocky, corn fleksy,alebo dajake musli ? hmm ?? lebo dakde citam ze to je dobre, a inde pisu ze od toho sa pribera.. tak ako to je ?
je to zdrave ked kazde rano jem ovsene vlocky,...
Nie som tu stále,len občas si kliknem,takže až teraz reagujem:
Už som si zvykla stravovať sa takýmto zdravším spôsobom,ale musím sa do toho nútiť,lebo tie nezdravé jedlá mi viac chutia,ale čo už...Priznávam,do postele chodím skoro,ale nespím,ležkám si a pozerám telku v pohodičke ...
Jana 2, po case si zvyknes, robis spravne
jana2: a kedy xodis spat?
ono je dost nezmysel nejest po 17tej, ked ides spat napr o polnoci...
ked chodis spat o osmej tak som ticho...
nema sa jest tak dve tri hodky pred spanim... ale ked ti to takto vyhovuje... pokracuj....
Ja si dávam na raňajky každé ráno zmes = tekvicové a slnečnicové semienka,strúhaný kokos,čok.lupienky,brusnice,vlašské orechy a sójové mlieko.Do toho si primiešam nakrájané jablko,alebo kiwi.
Nechutí mi to príliš,ale je to zdravé,tak sa prinútim za misku zjesť.
A po sedemnástej už nejem,iba tekutiny- vodu Lucku,alebo ciutonádu,v horšom prípade grep,alebo kareláb.
ja netvrdim, ze ovocie sa nema jest, ale ze lepsie je ho jest doobeda... moja nastuduj si nieco.... -odkaz odstránený- -odkaz odstránený- www.biomag.sk a podobne stranky
lulu 1122333,
Dr KELLOGS pred viac ako sto rokmi prisiel z navrhom liecit svojich pacientov prave vlockami z kukurice-tenderice.A aj liecil.
Zial tie kornfleks kotre pozname dnes su ako poznamenal RNG, produkt umely.
Dalo by sa povedat ze sposobujuci mnohe civilizacne choroby.(nikto to ale verejne nechce priznat. biznis je biznis).
ale prosim ta co tu radis take pip...ovocie sa moze jest stale,je zdrave a obsahuje vela vitaminov....
necitala som prispevky... zalezi od toho, ake su to vlocky, musli... najlepsie su take, ktore si namiesas sama... nie tie take sladnene... to je samy cukor... len ciste vlocky, hrozieka, par orieskov, lanove a slnecnicove semiacka... nic vic.... ale na ranajky cukor az tak nevadi... lebo ho spalis.... preto ak si nevies odpustit sladkost, tak ju jedz radsej doobeda.... a s ovocim podobne, tam je tiez cukor....
Heh, vyhovorka "nestiham" je fakt jedna z najlepsich...este ked je doplnena "ale ja fakt nestiham"... :-D No, a k teme - ovsene vlocky su fajn, ale bacha na vec - nemylit si so "superzdravymi" musli - vselijake ochutene, cokoladove, jogurtove atd. V nich je vela nekvalitneho tuku a jednoduchych cukrov, ktore pre fungovanie organizmu teda potrebne nie su... A ci sa z vlociek pribera? Zalezi to od toho, kolko ich zjes - vo velkom mnozstve sa pribera zo vsetkeho. Ja si napr.na ranajky davam 100 g bieleho jogurtu, 65 g tvarohu (odtucneneho), 30 g vlociek a lyzicku dzemu. Na 3 hodiny zasyti perfektne :)