Ľudia nevieme mi pomôcť alebo poradiť ? Už asi 5 mesiacov mam silné bolesti hlavy a pocit na zvracanie raz sa stalo že som aj vracala.Hlava ma bolí neznesiteľne.Nemáte s tým niekto skúsenosti ? bojím sa že to bude niečo vážne.
Bolesť hlavy a pocit na vracanie
zavolaj 0910172158
možno budeš veľmi,veľmi príjemne prekvapená.Po takej bobe nemáš čo stratiť.
ináč si normálny? ja tu dávam vážnu tému a ty také ? ja mam pocit že ten kamarát si bol ty a vyprdel si si rozum !
Chuck Norris a Superman sa pred desiatimi rokmi pobili. Porazený musí od tej doby nosiť svoje slipy na vonkajšej strane nohavíc:-)
www.youtube.com
Kamarát išiel na obed do reštaurácie, nakoľko však deň predtým pojedol veľa fazuľovej polievky, tak sa mu trebalo vyprdieť, ale na wecko sa mu ísť nechcelo. Išla práve hlasná hudba, tak si povedal, že bude prdieť vtedy, keď bubeník udrie silnejšie. Tak aj spravil. Poprdával si tak asi 15 minút, keď si zrazu všimol, že sa na neho ľudia nejako divne pozerajú, ale nechápal, že čo sa deje. Potom si uvedomil, že on tú hudbu počúva cez slúchadla:-)
Môj obvoďák ma s podobným problémom objednal na najmodernejšiu terapiu týchto čias. Ide o tzv. dekapitáciu. Chcel som, aby mi poskytol bližšie informácie, ale nebol ochotný, povedal mi len, že to bude jednorázová záležitosť, celá terapia trvá len cca. jednu hodinku. Dokonca ani nestojí veľa, vraj len 100 euri, ale ak by som mal záujem o nejaký kompletný balíček, tak by ma to vyšlo na 1200 euri. Tak som rád a veľmi sa na tento zákrok teším, lebo vraj natrvalo odstráni aj depresívne stavy a takisto aj stavy úzkosti.
Tak uz chod ku lekarovi a nechaj sa vyšetriť boze
Joleen no neviem proste mna nikdy tak nebolela hlava viem že to bude niečo iné proste to nieje riadne bolesť hlavy ale ked to na mna príde tak to je katastrofa.a hlavne to že mi je strašne zle.viroza to nebude určite.
Bolesti hlavy môže vyvolať aj jedlo a nápoje
Najčastejšie to býva čokoláda, syry, oriešky, cibuľa, ocot, dresingy, sójová omáčka, pečeň, morské živočíchy či konzervačné prísady, alebo tzv. éčka.
Bolesť sa môže objaviť aj po užití niektorých vitamínov - napríklad A, podobne aj po požití vitamínu B6 alebo selénu, či jódu.
Zvykne sa hovoriť aj o tzv. syndróme čínskej reštaurácie, keď je bolesť hlavy indukovaná látkou MSG (monosodium glutamát).
Hlava vás môže rozbolieť aj z hladu. Príčinou je nízka hladina cukru v krvi a rozšírenie ciev. Takto vzniknutá bolesť hlavy by sa mala stratiť po požití jedál obsahujúcich najmä cukry a bielkoviny.
Bolesti môže vyvolať aj prílišná konzumácia alkoholu, ktorá spôsobuje zúženie ciev, edém mozgu a poruchu regulácie metabolizmu vody a elektrolytov.
Ak ste kávičkár s pravidelným prísunom kofeínu, bolesť hlavy sa môže dostaviť v prípade, že ste vynechali pravidelnú kávičku.
Moze to byt migrena moze to byt encefalitída moze to byt z ucha noze to byt zo zablokovanej krcnej chrbtice a mozem ti dalej pisat diagnozy a ochorenia spravnu odpoved budes mat len a len od lekara po ct ci mrt vela stastia
Tak chod ku lekarke a nechaj sa vyšetriť kde je ten problem? Tu ti nikto nepomoze tu na fore nik do teba nevidi ci sa bojis ci nie tak ci tak musis ist ku lekarovi a nechat si urobit ct ci mrt aby si vedela co to je. Strach musis prekonat a ked ta hlava boli tak to nemusi byt ihned rakovina a este nieco rakovina neboli