Ľudia nevieme mi pomôcť alebo poradiť ? Už asi 5 mesiacov mam silné bolesti hlavy a pocit na zvracanie raz sa stalo že som aj vracala.Hlava ma bolí neznesiteľne.Nemáte s tým niekto skúsenosti ? bojím sa že to bude niečo vážne.
Bolesť hlavy a pocit na vracanie
viróza?
Ja viem,že nieste lekári že musím isť k lekárovi iba som sa chcela ukludniť tým,že či niekto nemal niečo také isté ako ja a že ako to riešil alebo že čo to bolo a tak.
Joleen poviem ti pravdu to by bol asi ten lepší prípad ak by to bola migréna ale čítala som si aké su stavy pri migréne a ja nemám z toho nič ja iba mam silnú bolesť hlavy alebo tlak v hlave a k tomu mam stále pocit na zvracanie musím si ľahnúť to mi trošičku prejde ale ak by som si neľahla tak by som ovracala celý svet, raz sa mi to stalo už to som bola na pohotovosti a nič mi nevedeli k tomu povedať,že čo to može byť nevyjadrili sa vôbec.
Na tom vobec nezalezi ci niekto v rodine mal abo nemal migrenu u mna v rodine tiez nikto nema a ja som jedina migrenicka
u nas nikto v rodine nemal migrenu ale dakujem chalani pojdem zajtra za lekárkou čo mi nato povie ale som už zúfala z toho a velmi sa bojím.
Pravdepodobne migrena radim ku odbornemu alebo na neurologiu
ssssss a čo si mal ? aj si vracal ? a kde mam isť za ktorym lekárom ??? psychika ? ja sa bojim ze to bude niečo horšie
ja som mal nieco podobne,skoro pol roka...isiel so na MR a potom to preslo,bola to psychika,necakaj a chod k doktorovi
Ahojte všetci som rada,že tu somnou debatujete. tak veľmi sa bojím isť k lekárovi lebo sa bojím toho najhoršieho :/ lebo všade kde čítam na forach tak ak bolí hlava a je ti na vracanie alebo vracaš pri tom tak to je nador :/
najlepšie bolesť odstrániš akupunktúrou.Liečbu začať cez krčnú chrbticu,ak by to nepomohlo,tak cez trávenie.