Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môže ma partner nakaziť, ak má ekzém na penise?

Príspevok v téme: Môže ma partner nakaziť, ak má ekzém na penise?
ferihitka

otázka je jasná. Nedávno,pred pol rokom sme pri sexe, resp, najmä po nom spozorovali že partner ma pri koreni také kúsok akoby zošúchanú kožu, vysušenú .mysleli sme že to má iba zo sexu, zo zošuchania. no ono to neustupovalo, ani sa nezhoršovalo. nemal nijaké prejavy, ani nsvrbelo ani nepálilo. objednal sa u kožnej, bol teraz u kožnej,ale zrovna to tam proste nemal, resp. nie tak výrazné a nevedela na to ničpovedal. taká mapka vysusšená koža, ani nie červená,ani nijaká. proste nebolí ,nepáli, ona mu nič na to nevedela povedať ani dať, vraj iba nech si to zvlhčuje často a že je to divné,že to je v poslednej tretine pri penisu ,skoro pri koreni...lebo to neni na žaludi..
ževraj je to asi ""iba vysusena pokožka,extremne, alebo malicky ekzemik""..
ale tak do frasa, co to je ??!!!
my mame sex vyhradne iba bez kondomu, takze neviem..co teraz robiť..ci sexovat s nim,alebo nie. ci to dostanem..mate nejake navrhy a skusenosti ?ono tam kde vchádza do mna to neni, ale bojím sa, ze sa to aj tak presene nejako
dakujem

kafe

ďalšia trápna doktoorka, čo tvrdí, citujem: "Rozhodně není přenosný, infekční." - je to hneď v prvom odstavci.

kafe

ferihitka, ešte raz: odkiaľ máš info, že ekzém/kontaktná dermatitída je VRAJ prenosná! Lebo nie NENI. Ekzém sa prejavuje zápalom kože, ktorý vzniká kvôli ALERGÉNU v potrave, chemikáliám a kovom v kozmetike a pod.

Keby bol ekzém prenosný vzduchom, dotykom, bozkávaním, tak po 9-tich rokoch s priateľom ho už predsa dávno máš. Takže ekzém na penise NIE JE pre teba žiadna hrozba.

ferihitka

kafe no zrovna,ked bol objednany u doktorky, tak to nemal take vyrazne...proste ..skoro nič tam nebolo vidieť.preto to nevedela posudiť, preto to zaobalila iba, ze možno ekzemik,alebo len strasne vysusena pokožka.ked jej to frajer opsioval.
a ma udivuje,ze ty nevieš, ze kontaktna dermatitida je prenosna normalne..co je ekzem...proste isty druh ekzemu je prenosny,a keby aj nie..riskovat milovanie ze dostanem daco..tak neviem neviem..

kafe

hodíš mi, prosím ťa link, kde si to vygúglilla? Dík.
Zvláštne, že doktorka nevedela, či to je ekzém alebo nie.

ferihitka

kafe
no dievča neviem prečo mi hovoríš, ale práveže on má atopický ekzém odmala ,vsade ma suppinatu pokozku, na ruukach ,okolo oči, vsade proste aj na bruchu, tak je logicke, ze sa mu to dostalo aj ku korenu penisu, sice tam az nejde do mna, vs exe, ale aj tak sa bojím, ze mi to zanese a budem mat aj ja problémy vo vagine. niektore ekzemy su práveže nakazlive a najma na takých citlivých miestach.
som guglila práveže

kafe

dievča, prosím ťa, používaj trochu aj mozog! Vygúgli si ČO JE EKZÉM. Napríklad: cs.wikipedia.org máš to tam a aj všade inde, že ekzém je neinfekčný, aj keby si sa postavila na hlavu, nenakazí ťa.
Bohvie čo to priateľ má, podľa mňa to ekzém neni - svrbelo by ho to a mal by to aj na iných miestach.