otázka je jasná. Nedávno,pred pol rokom sme pri sexe, resp, najmä po nom spozorovali že partner ma pri koreni také kúsok akoby zošúchanú kožu, vysušenú .mysleli sme že to má iba zo sexu, zo zošuchania. no ono to neustupovalo, ani sa nezhoršovalo. nemal nijaké prejavy, ani nsvrbelo ani nepálilo. objednal sa u kožnej, bol teraz u kožnej,ale zrovna to tam proste nemal, resp. nie tak výrazné a nevedela na to ničpovedal. taká mapka vysusšená koža, ani nie červená,ani nijaká. proste nebolí ,nepáli, ona mu nič na to nevedela povedať ani dať, vraj iba nech si to zvlhčuje často a že je to divné,že to je v poslednej tretine pri penisu ,skoro pri koreni...lebo to neni na žaludi..
ževraj je to asi ""iba vysusena pokožka,extremne, alebo malicky ekzemik""..
ale tak do frasa, co to je ??!!!
my mame sex vyhradne iba bez kondomu, takze neviem..co teraz robiť..ci sexovat s nim,alebo nie. ci to dostanem..mate nejake navrhy a skusenosti ?ono tam kde vchádza do mna to neni, ale bojím sa, ze sa to aj tak presene nejako
dakujem
Môže ma partner nakaziť, ak má ekzém na penise?
kafe ked si vezmeme statistiky-50% rozvodovosť v našej krajine je dosť veľa, to znamenbá, že 50% minimálne žien na SK nie je šťastných s frajermi, ani manželmi, s partrnermi, a istotne oveľa viac,len sa nerozvádzajú.a žijú s nimi. to znamená cca 70% žien je nešťastných vo vzťahochj,ako momentálne ja..a si myslíš, že 70% žien na sk má také problémy zdravotné,ako ja? ekzémy, zapaly moč. ciest a podobne ?nemyslím, že to by polka slovenska bola chorá ?a neviem,.poznám veľa žien, čo sú veľmi nešťastnýmé s chlapmi, ešte viac akoi ja-a sú zdravé ako repy...takže neviem, síce tieto psychosomatické veci,sú celkkom fajn,ked sa v tom človek začne rýpať,ale je to len odrb mozgu,...že "všetko je zo psychiky ",.to nie je pravda tak celkom. to by potom každý ktom má dlhodobý stres bol chorý ako ja. preto tomu nie až tak celkom verím.i ked trošku pravdy na tom bude...
Kafe ty si myslis, ze všetko svete vsetky choroby sa daju iba takto " jendoducho vysvetliť "? duchovne ? neverím...a keby aj...tak akože co ,mam sa kvoli tomu rozísť ?
kafe to nema zmysel o tom diskutovat...ona to vie najlepsie
prejavy boli svrbenie,palenie a vytok... bolo to priserne nieco este sa mi neskor pridruzil k tomu aj zapal mocovych ciest.. a to som si povedala dost ziadny chlap nestoji za take utrpenie.. ked mas vzdy po sexe palenie ja na tvojom mieste by som isla ku svojej gynekologicke daj si spravit vytery u nej nech ti diagnostikuje z coho to vlastne mas ci to bude candida popripade nejake bakterie... cim skor sa zacne clovek liecit tym lepsie
vysvetlím ti to úplne jednoducho. Vďaka stresom a iným faktorom začal tvoj imunitný systém byť citlivý na určité látky. Bodka. Asi ti nemusím vysvetľovať ako veľmi človeka ovplyvňujú ľudia s ktorými žije. Tak ako je zlostný, nepríjemný tvoj partner, tak šikovne ťa dokáže "nakaziť" nepohodou, zlou náladou, začneš byť napätá... Ja trvám na svojom - ekzém NEMአod partnera! Začala si kopírovať niečo z jeho správania, nálady, niečo čo spôsobuje ekzém aj u neho a výsledok krásne vidíš. Viac o tom nejdem diskutovať, nemá to význam.
Keby si sa chcela zamyslieť, čo viem že nechceš, je jednoduchšie hodiť vinu na toho druhého, dám ti tu pár linkov. Tak premýšľaj alebo nepremýšľaj, jak je libo.
Z duchovného hľadiska: "Ekzémy sú veľmi výraznou formou odmietania. Niekoho alebo niečo vo svojom živote odmietate či neprijímate..." biopotravinyraj.sk - text je DOLE pod produktami.
"Zápal močových ciest privodí podráždenie a hnev na opačné pohlavie alebo na intímneho partnera." biopotravinyraj.sk
"Obličky sa energeticky oslabia kvôli neusporiadaným medziľudským vzťahom. Nejde vždy o to, či ste s niekým pohádaný. Ide o to, koho si nosíme v sebe, koho nemôžeme spracovať, kto nám vadí. Nevyrovnaný medziľudský vzťah vedie k vnútornej agresii..."
www.ezopress.sk
sannykebyze si sex uzivam aj s kondomom, tak mam ho jedine s kondomom...
viem prsne,co tym myslis..ale je to príšerne, ake si mala prejavy candidy ?imak presne o tom si myslím svoje.ze im sa problémy neprejavuju,ani sa dostatočne neliečia a proste úplne im toje šuma fuk,ale mozu mat daco skryte, vzdy po milovanis nim ma pali posva...a pri curani, takze preto sa normalne o seba uz zacinam obavat, ze ci mi tam daco nepreniesol z toho ekzemu,alebo coto vlastne ma do pekla.a ta kozna ma tiez nasrala..
ja som od byvaleho frajera chytila candidu a dnes uz by ma na milovanie bez kondomu frajer nikdy ale nikdy neuvaril.. proste chlapi mavaju problemy ktore sa im ani neprejavuju a vobec su neni taky dosledny v starostlivosti o seba ako zeny ked si nieco najdu nejdu ani lekarke a seru nato.. ked si zmyslim kolko som sa nabehala gynekologicke a tie hrozne prejavy candidy v zivote by som sa uz bez ochrany nemilovala .. obdivujem ta ze sa s nim milujes bez kondomu ked je to viditelne ze tam nieco ma ste obetave baby ale potom nato doplatite jedine vy ..
natália no tak premna sú to problémy a dosť veľké ,mám dosť problémy už urologické, ešte aby som chytila nejakú pliagu....
kafe a ako mi potom vysvetlíš, že od neho mám ekzem aj ja okolo pusy ?on ho tam má tiež...chytila som to proste od neho..pred rokmi ..
:-D problémiky veru
zabudla som link :D www.medvecka.medikus.cz