Priatel mi vcera cez FB napisal na nastenku nieco take. Najprv ako by mi vyznal lasku a potom nakonci ze ajtak ma opusti. Vcera som cely den preplakala. Som v 8 tyzdni tehotenstva a on je velmi vybusny. Na vsetko sa urazi. Musim si davat pozor co poviem. Moc sa tesil na babo este viac ako ja. No jeho reakcia ma zaskocila. Pisali mi priatelia na FB ci sme sa rozusli a ja vazne neviem.
Priatel mi povedal rozchod. Som tehotna
kocky ale zas my za vsetko nemozme my chlapy...aj vy nesiete vela viny :)nalejme si cisteho vina damy :)a podla anglickej studie chlapy maju na tom menej viny ako zeny..cisla neoklameme...
kocky ale zas my za vsetko nemozme my chlapy...aj vy nesiete vela viny :)nalejme si cisteho vina damy :)a podla anglickej studie chlapy maju na tom menej viny ako zeny..cisla neoklameme...
timea..... no preste toto si hovorím aj ja... + som sebestačná, pracujúca, mam nejake sny na ktorých plnení momentálne pracujem... deti mať nebudem.. môžem uprimne povedať že nikdy som nebola taká spokojná ako posledne 2 roky, čo som sama...
z chlapov mi je kazdym dnom viac a viac na grcanie.. stále nejake nove príbehy, rozchody, podvadzania,... nepamätám sa kedy som naposledy počula od nejakej ženy že by bola spokojna so svojim chlapom... su spolu "len tak" zo zvyku, podvadzaju sa... o čom to je?
dakujem neprosím.. a uplne mi stačil posledne kamoš ako ma vytočil,... že mi chcel hovoriť co si mam obliekat, jemu sa ta farba tricka nepaci, co som si práve kupila... "toto by si jest nemala" a čo je teba do toho! mna obmedzovať nikto nebude...! Neviem či sa v mojom živote po mojom byvalom este nájde chlap, ktorý by mi za to stál... flegmatik no s vlastnym nazorom, čo ma nebude buzerovať, obmedzovať...každy budeme mat svoj priestor a budeme sa respektovat a uplne si doverovat,.. lenze ja uz neverím absolutne nikomu...pretože v tme ťa zradí aj vlastný tien....
typický chlap ked sa niečo zlé stane zdupká aby náhodou od neho nikto nič nechcel... fuj... ešteže že som sama lebo mi je z mužov čím dalej tým viac na grcanie,.... ked sa niečo stane vždy ostane žena na všetko sama ....chlapi proste absolútne nemajú srdce
uvidis mozno na to zmeni nazor ale mozno nie a vtedy ti neostava nic ine len byt s deckom sama ak sa to uz neda vziat. zial niekedy sa musime v zivote predrat velkou kopou sraciek, aj take situacie nastavaju. podstatne bude ze ked uz sa to teda narodi tak ako sa o neho budes starat. ma ti s tym kto pomoct ? rodicia a tak ?
ludia su proste dute opice a vzdy taky budu preto ich nemam rad kazdy den mi to potvrdzuju
však mu to povedz a nezúfaj hneď, ako dlho ste spolu? Keď túžil po bábätku tak určite bude rád
Boli sme roky kamarati. Nikdy na mna nevybuchol ani sa neurazil. Sme sa vzdy na vsetkom smiali. No raz na diskoteke sa to medzi nami zlomilo. Po dvoch tyzdnoch na mna vybuchol az tak ze som plakala a triasla sa. A pred 2 tyzdnami som zistila ze som tehotna. On sa moc tesil. S priatelom chodime 2 mesiace
No čo ti na to povedať... Určite bol iný, určite si si myslela, že TY ho zmeníš, ach jaj, ženy, ženy, vy vždy sa musíte dávať dokopy s idiotmi a potom vyplakávate ako sa život k vám zachoval.
toto je čo za svet? ach
Peru=Štatistický mozu za to zeny ze príde k takej realite....