Priatel mi vcera cez FB napisal na nastenku nieco take. Najprv ako by mi vyznal lasku a potom nakonci ze ajtak ma opusti. Vcera som cely den preplakala. Som v 8 tyzdni tehotenstva a on je velmi vybusny. Na vsetko sa urazi. Musim si davat pozor co poviem. Moc sa tesil na babo este viac ako ja. No jeho reakcia ma zaskocila. Pisali mi priatelia na FB ci sme sa rozusli a ja vazne neviem.
Priatel mi povedal rozchod. Som tehotna
Baby, kedy sa už konečne poučíte, že dieťa AŽ s manželom. A nie s priateľom. Keby ste boli zobratí, nemohol by sa len tak vypariť, keď príde dieťa. Ale to sú tí dnešní "hrdinovia." Ženu majú len na zábavu, a keď majú prevziať zodpovednosť, tak cez Facebook oznámia rozchod. Fakt smutné.
Daj mu pá dní pokoj nech vychladne, nevšímaj si ho a potom naozaj zoči - voči spýtaj na čom si. Dnes je plno "dominantov" rozumej sebcov, ktorý takéto veci riešia SMSkou.
Tiež si myslím, že cez facebook alebo cez mobil ste dieťa nesplodili. Aj tebe je zbytočné riešiť to tu, na fóre medzi cudzími ľuďmi, keď si prinajmenšom raz v dôležitej veci bola s priateľom zoči-voči. Určite vieš, kde býva, kde pracuje, kam chodí, tak tam choď a oslov ho, vyjasni si to s ním. Ak je chlap, tak sa s tebou aspoň porozpráva. Ak nie, kašli na neho, bude ti s dieťaťom lepšie aj bez neho, ale priprav sa na komplikácie. A že je prudká povaha? Mnohí sme, ale neschovávame sa za fasabúk.
zaujimave ako sa slovo "facebook" ukazuje u tem typu "mam problem". Pricom staci si nechat mobil, ci pocitac prihlaseny a nejaky kolega vtipkar tam napise nieco osobne v cudzom mene inej osobe. Alebo sa ozerie a pise.
Co tak osobnejsi kontakt pri rieseni vaznejsich problemov ?
Zatiaľ si to tak neber k srdcu, je prchký a výbušný, daj mu čas a zatiaľ ho "neotravuj". Si v prvom trimestri, nemáš to ľahké, fyzicky ani psychicky, možno aj ty si mu nechtiac dala dôvod. Inej rady v tomto momente asi niet. Snaž sa byť v pohode, aby si neohrozila bábätko.
Nikoleta6412 to bude nejaka nevyrovnana povaha...ser nanho ak mas aspon nejaku podporu rodicov tak fakt takeho chlapa nepotrebujes
Viem ze to je detinske co mi on urobil. On ma 32 ja tiez no v zivote by som mu takuto vec nepisala na nastenku. Neviem co tym chcel dokazat aby to vsetci moji priatelia videli
a potom sa cudujeme preco su take deti ake su..no ked deti vychovavaju deti tak to aj vyzera...asik som to predbehol ale myslim ze nemate vela rokov...dospely clovek tak neuvazuje..
Prepáč ale čo to je za priateľa ktorý žije tak fejsbukovym životom že ti potrebuje vypisovat drísty na nástenku? To mate 18 rokov?
Ved taketo veci si vyjasnim zoci voci a nebudem riesit nejaké výkriky do tmy. Nech je frajer a vymačkne sa.
Som mu pisala no jeho odpoved bola. Dnes mi uz nepis