Chlapi ako sa máme my muži k ženám vôbec správať aby nás milovali a túžili byť naše?

Príspevok v téme: Chlapi ako sa máme my muži k ženám vôbec správať aby nás milovali a túžili byť naše?
som z Ke

Dajte rady ako ste zožali úspech Vy u tej svojej vyvolenej terajšiej či bývalej, lebo stále tu čítam ako sa ženy sťažujú že nenachádzajú tých správnych chlapov a majú problém si niekoho nájsť a chodia sa tu vyplakávať ak nemajú nablízku kamošku ktorej by sa vyplakali na pleci.
Tak ako sa mám správať aby ma žena milovala a zabuchla sa do mňa.
Aby som bol u nich obľúbený?
Jeden kamarát mi poradil že mám zo seba robiť drzého frajera, byť mierne arogantný, uštipačný a drzý a pritom dobre vyzerať.
To fakt na ženy zaberá?

Muz111

Buď rytier na bielom BMW, Audi, Mercedese, tým nikdy nič nepokazíš.
Ale radšej čierne, ženy majú radi mafiánkov.

Neo40

Autor témy, preboha, nepočúvaj tzv. kamarátov, ktorí Ti dávajú len a len blbé rady. Každý z nás, mužov je iný a takisto aj každá žena je iná.
Aj keď budeš úplne dokonalý, každá sa do Teba nezamiluje, každá žena má iný typ vysneného muža.
Ale ak chceš počuť univerzálnu radu, tak tu je. Buď vždy sám sebou, na nič sa nehraj, buď skutočným chlapom, sebavedomým (ale nie drzým a arogantným), daj žene pocítiť, že sa o ňu vždy postaráš a pred všetkým ju ochrániš. Buď ten rytier na bielom koni (obrazne). A nezabúdaj na galantnosť, tým nikdy nič nepokazíš, naopak, každá chce počuť že je najlepšia, jedinečná...

Vranaa81

Staci ak mas peniaze dobru pracu vzdelanie a budes mat skoro kazdu...dnes to tak leti..zeny jedno vravia a druhe robia nato pametaj.

Glero

Závisí to aj od ženy, ktorú ty chceš. Je to veľmi všeobecné, pretože tak ako má každý iný vkus napríklad na autá, tak má iný vkus na chlapov/ženy. A to že budeš arogantný, a pretvarovať sa ti za ženu nestojí, teda aspoň si myslím ja. Treba mať aj trošku sebalásky a nie doslova pchať sa do zadku každej.

Stačí sa vedieť porozprávať, to sa ženám páči. Určite sa treba o seba starať, aby si nebol jeden chodiaci odpad. A užívať si život, a nežiť s tým že si musíš niekoho nájsť lebo to tak robia všetci. Ty niesi všetci, ale pokiaľ je to pre teba také dôležité tak hľadaj. Zoznamuj sa, ale ver mi že ak budeš až chorobne hľadať, z ničoho nebude nič.

Ale áno, ženy majú v sebe rivalitu, a tým keď si ona nájde dobrého muža, sa môže pred ostatnými ženami ukazovať ako tá super, pretože ak má chlap peniaze, je pekný, čo viac si priať ? Niektoré ženy rozmýšľajú aj takto.

Muz111

Ok, pre chytačov slovíčok sa opravím.

Musíš mať toľko na účte aby si mohol mať stále plnú peňaženku a mohol si si kúpiť ďalšie nové auto aj keď ti to prvé ukradnú ;)

Quitar

To su nazory hlupeho decka, ktory zenu ani z rychlika nevidel, iba ak tak vymachlenu naspulenu instagramovu kacaciu hubu, imitaciu zeny, tak imituje muza.
To z teba muza neurobi. Penazenku ti rychlo kacka vyprazdni a auto ti mozu slohnut a potom zas z teba muz nebude?