Muzi, bavi vas dobijat zenu?

Kýčera

@ Giacomo, Ty sa nikdy nezmeníš, však? Tak len dobýjaj, dobýjaj... : )

@ A blahoželám aj tým ostatným nickom k pravdivej, inteligentnej a vtipnej odpovedi! : D
Tak veru chlapci, ženu ani kvetinou neudrieš! Kvetináčom dobiješ! A je to trestné! : D

Bandolera

No toto su mi teda nazory ... To sa potom absolutne necudujem, ze sme vsetci nezadani :-D... Ano lolinka, mas svatu pravdu, ze ked je chlap az moc iniciativny, vie to byt hrozne otravne.... Lezne tu sa jedna aj o to, ze ten doticny nevie pochopit, ze ta konkretna zena NAOZAJ nema zaujem... ja zas poviem z vlastnej skusenosti, ze par razy som sa stretla s jednym sympatickym chalanom, mali sme sa o com stale bavit, mali sme spolocne temy, aj sme sa zasmiali spolu, viem ze aj ja som mu bola sympaticka a obydvom nam bolo jasne , ze mame zaujem o vazny vztah... lenze ked som videla na 3tom rande, ze nic nikam neposuva ,ani jednu lichotku som na svoju adresu od neho nepocula (tu nejde o to aby som pocula aka som super, ale o ten prejav ze ho niecim pritahujem) tak som sa odmlcala a on sa mi uz ani neozval, asi ratal ze zacnem balit a vyvolavat von ja jeho, lenze ja som toho nazoru, ze chlap by mal zene dat najavo ze sa mu paci, a presvecit ju ze jej s nim bude naozaj dobre... To je to, ze keby clovek vedel druhemu citat myslienky, lebo vsetko je to len o pretvarke, kazdy sa na volaco hra, a nevie povedat narovinu co naozaj citi :(

michael067

Samotný akt dobíjania je trápny, ak to idem spontánne z obidvoch strán vtedy to beriem, že sa nesnaží len jedne lebo vtedy to je naozaj trápne.

michael067

Samotný akt dobíjania je trápny, ak to idem spontánne z obidvoch strán vtedy to beriem, že sa nesnaží len jedne lebo vtedy to je naozaj trápne.