BAVI VAS DOBIJAT ZENU? Na kolky krat vam imponuje ked zena suhlasti so stretkom? Alebo ako?
Muzi, bavi vas dobijat zenu?
Takze ani teba ziadny muz nechce...Musite sa viac snazit, zeny.
dnesni muzi su lenivi, vyberavi, rychlo a lahko sa vzdavajuci
potom sa len stazuju ake su zeny narocne a odmerane
moj drahy napriklad mi hovorieva ze je rad ze ma nemusel nejako dlho dobyjat lebo ze ho to nebavi :-D
@ Biela Kobra, tak, tak... Ako hovoríš. : D
@ Filip, námluvy - nahovárky sú pre oba národy spoločné. Sú to aj zálety, vohľady, dvorenie...
@ Zdá sa, že niektorí dnešní muži si začínajú myslieť, že ženy sú modlivky.
@ A zdá sa, že nám zakladateľa témy 8890 nejaká žena už dobyla aj dobila, keď sa neozýva. : D
Najviac sa mi páčia chlapi, čo tvrdia, že rovnoprávnosť by mala platiť aj pri dobýjaní, resp. že dnešné fifleny sa neoplatí dobýjať, a len čo sa na obzore zjaví nejaká fešná cica, už jej tlačia kaleráby do hlavy. Takže hore sa a do toho :)
No chybu spravil asi tu, ze dievcine nic nepredviedol, co by si na nom mohla zamilovat. Nedal jej prilezitost aby ho spoznala a aby jej chybala jeho spolocnost. Cesi maju taky termin ze "namluvy", "holku si treba namluvit".
Viem, že dobýjanie po určitú hranicu bavilo mužov typu cassanova, pre nich to bola výzva, ktorá ich posúvala ďalej. Normálny muž spraví 1-2 pokusy a ak nie je odozva, tak sa stiahne a dlho rozmýšľa, kde súdruh spravil chybu. Ak ťa baví dobýjanie, tak choď na zoznamku, je tam prevaha žien, ktoré si po večeroch vylepšujú sebavedomie.
Bandolera tak s tym suhlasim, ze ked sa sam nikdy neozve a zena ho musi uhanat tak je to tiez neprijemne. To tiez nemam rada, tiez to po par pokusoch vzdam, ak z jeho strany nie je ziadna iniciativa. Ta by mala byt z obidvoch stran.
To ste videli v nejakom filme zo stredoveku? Ktori muz ma uz dnes cas doliezat za nejakou jesitnou fiflenou a masirovat jej ego ? Nech sa dievca trochu posnazi, ked nieco chce.
Presne tak Filip myslim si ze je tenka hranica medzi intenzivnym dobyvanim, davanim zene najavo ze je pre muza dolezita, jedina a na druhej strane vtieravostou alebo az takou ako keby prosebnostou. Pripadne sa to az moze u tej zeny preklopit s pocitov zaujmu k pocitom otravnosti. Nie vsetko co pre jedneho posobi muzne dobyvacne je tak vnimane aj okolim alebo presnejsie tou zenou ktora ma byt zbalena. Niekedy je dolezite nezabudat ani na svoju dostojnost lebo ta je aj prejavom sebakontroly a sebakontrola posobi muzne. Aj ked samozrejme odchylky z pravidla sa vzdy najdu a aj ta miera sebakontroly je vnimana individualne. Mozno nejakej zene by lichotila aj taka vacsia spontannost a zivelnost zo strany muza a nevnimala by ju u neho ako cosi zufale, alebo detske. Ludia su vselijaki ide o to kto koho stretne, niekedy sa stretnu podobni a hned to vycitia.