Muzi, bavi vas dobijat zenu?

Filip TT

Treba upresnit, o ake dobyvanie ide. Take dobyvanie, ked obeti nedam dychat a bombardujem ju navrhmi na posedenie pri kave, to ma nebavilo. Robit trapneho otravu to nie. Bavilo ma vsak hrat s tou dievcinou hru o jej pozornost v tej situacii, ktora sa prave naskytla.

V temach o zoznamovani tu mladym muzom radia, ze otvorene jej vyznaj svoj zaujem a uvidis na com si. Tak toto presne som nechcel urobit a nechcel som pocut na com som. Chcel som ziskat jej pozornost tym, ze ju niecim zaujmem.

Bandolera

A mimochodom, keby zena dobijala muza, alebo by si ju chlap ziskal bez najmensej namahy, potom si ju vobec nevazi, lebo si mysli, ze ked som ju tak lacno zbalil, asi by sa nehala zbalit hocikym, je to dalsia z tych zufaliek, tak s nou mozem kyvat ako ja chcem! No nemam pravdu chlapi???

prezyvkovi

Ja som zato aby muzi sa spravali ako pravi muzi a dobijali zenske aj v dnesnej dobe nie aby zenske v dnesnej dobe dobijali muzov. Nech neberu funkciu ktora prinalezi muzom!!!
Nechajte to na nas damy!!!
Len pravy muz dobija zensku ktora sa mu paci, ti ostatni ktori tak nerobia len o tom snivaju niesu pravi muzi ale padavky s velkym P.
Preto sa pridavam k tym chlapom ktori idu po zenskej ktora ich pritahuje idu ako pes po mase a nedaju jej pokoj kym ju nedostanu :-D
To plati vsak len vtedy ak zena ich zaujem opatuje zamilovanymi vasnivymi pohladmi, smiechom a usmevom, komunikaciou a pod. Ak je k vam zena odmerana, nepristupna, chladna, nevrla treba si dat stopku a prestat s dobivanim.
PS: Klaudius super vtip, dobre som sa nasmial. To som tiez uz kdesi cital :-D

tulák

Neviem kolkych muzov to bavi ale viem ze vela zien to v nejakej podobe (rozne typy v inej) vyzaduje. Zeny chcu aby kvoli nim muz vynalozil nejaku namahu, nechcu ho k sebe pustit lacno a niektorym to dava pocit vynimocnosti. A ten muz ma zas mozno z tej zeny tiez lepsi pocit ked si ho k sebe nepusti len tak.
Mna to ale bavi jedine vtedy ked vidim ze to ma zmysel. Uz to tu niekto inymi slovami pisal. Proste ked vidim ze mam sancu.
Problem pre muza je ked si zena mysli ze muz ma urobit v tej hre uplne vsetko a ona nic. Lebo sa boji, alebo si o sebe moc namysla ma hlavu v oblakoch. Ten muz nevie citat myslienky. Potom sa na to casom vysere a takej prekvapenej princezne ostanu oci pre plac pripadne frfle na muzov aki su zbabeli.
A to ked nejaky muz nevie odhadnut ze zena nema zaujem alebo dokonca nevie akceptovat vysloveny nezaujem to uz je proste nevyhnutna sucast tychto hier. Proste existuju rozne typy ludi a ked uz sa hraju taketo hry tak zial niekedy dojde aj k takymto situaciam.
Ale mne osobne sa aj tak osvedcilo ked zbytocne velmi nedobyvam. Davam najavo nejaky zaujem ale nerobim zo seba casanovu ani šaška a ja tiez dam najavo ze plazit sa za nou urcite nebudem. Ich to potom drazdi.

Kýčera

A ja pridávam toto :

A nešťastne zaľúbená mladá žena s bujarým poprsím vyčíta tomu istému Amorovi :
" Amor, tak keď už strieľaš tie šípy, prečo ma stále triafaš do kolena, keď som Ťa prosila, aby si ma triafal do srdca?"
Bol to mladý neskúsený Amor, kt. sa niekde dočítal, že srdce sa nachádza centimeter pod prsníkom.

Klaudius

Raz som čítal taký vtip ktorý sa hodí k tejto téme
Nešťastne zaľúbený mladý muž si nahlas hovorí:
- milý Amor(bôžik lásky),
ak strieľaš tie svoje šípy,
triafaj do oboch,
ne furt len do mňa !

Najčítanejšie články