Čo sa deje so mnou

Príspevok v téme: Čo sa deje so mnou
Nikolathecure

Ahojte,mam problem s jedlom som posadnuta chudnutim nenavidim svoje telo.Som vegetarianka snazim s ajest zdravo potom pridem domov ku koncu dna a zjem strasne vela veci som sklamana zo seba zo svojej vole potom vyvraviam a je mi este horsie lebo viem ze nieco mi ostalo v zaludku a uklada sa mi to tam.cely den nerpbim nic len prenyslam nad jeldom co by som.zjedla co som zjedla kolko som.zjedla.niesom.nejaka vyziabnuta.Ja len chcem byt krasne chuda:( mam dvadsat rokov.neviem ani co chcem od vas pocut som smutna ze som to zase urobila

KatieD

NIKOLATHECURE: čím skôr zajdi k odborníkovi k psychologoví, ja mám mentálnu anorexiu už 5 rokov a bola som už niekoľko krát hospitalizovaná tak určite to zační riešiť nech ti to nezniči život úplne viem o o čom hovorím lebo táto choroba je neskutočne peklo čo dokáže spraviť a ľahko sa z toho nevymotaš ako keď do toho spadneš ja stale s tým bojujem, niekedy už nevládzem ale hospitalizacie 4 mesiace dali veľa aj keď stále to mám v hlave ovládane ...Určite to zační riešiť lebo to nemusí dopadnúť dobre potom to je beh na dlhe trate

Nikolathecure

Ja ale neviem.ako sa mat rada.Budem sa mat rada ked budem chuda.Ja viem ze z pohladu inych ludi mam.uplne normalnu chudu postavu.Ale pre mna nie.Niektore dni ked idem.okolo zrkadla ani sa nepzoeram tym smeorm aby som sa hola zo.sprchy ked idem nevidela.Uplne to pre mna predstavuje sen.Vcera som jedla brokolicu na vode jablcka celozrny chlebik a vecer zase som napchala viac veci do seba a.na zachod.Mam byvaleho priatela ktoreho dievca je krasne chude uplne modelocka.Ja tak chcem tiez vyzerat.Predstavujem si ako mi ludia potom povedia boze ako si schudla.ja.nerozumiem prreco ale bola by som taka stastna z.toho.Akurat ze to jeldo a svetko mi ovlada cely dne moju hlavu.co zjem kedy zjem co nesmiem zjest co som zjedla a nemala kolko kalorii to tak moze mat.Sibe mi z toho.

lombardo1981

Pokiaľ nepríjmeš svoje telo také aké je, nikdy si nebudeš pripadať dosť dobrá. Pretože až vtedy skutočne ovládneš jedlo. To totižto nespočíva v tom, že si nariadim "diétu" a tej sa budem držať.
Už som ti napísala, kde je problém. Ty chceš niečo (ako PPčkárka), no tvoja PPP je proti.
Máš povolená aspoň nejaké jedlá?
Skús si robiť jedálniček deň dopredu. Ale iba deň. Povoliť si jedlá so zoznamu. Pretože zlyhania prichádza najmä vtedy, ak je jedlo nepovolené alebo ak je jedené v nepovolený čas (vtedy sa to týka aj povolených).
S tým behaním a cvičením všeobecne. Chcem ťa upozorniť, aby si si udržala správnu mieru. Pretože táto závislosť býva častokrát väčší problém ako tá na jedle. Takže si dávaj na to pozor.
Už si navštívila odborníka?

gima

Myslím, že pre telo je prirodzenejšie vyprázdňovanie cez konečník. K tomu je potrebný záchod. Ak máte niečo zo žalúdkom, odporučam pitie acidofilného mlieka na neutralizáciu kyselín v čreve. Mimochodom sliznicu pažeráka dráždia koreniste jedlá, niektoré druhy čokolád a celkové prejedanie.