Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Polievky

WEWERKA565

priznam sa som do toho teraz tak zapalena. pravda diata nebude vecne ale zdrave stravovanie by som si chcela udrzat, posievky potra do kazdodenneho jedalnicka predsa.
o takom vyuziti som sa ani nedocitala. :O

SalviaD

Ano, viem co myslis. Znacku nebudem menovat. Je to naozaj prakticke. Nevyhoda je, ze sa velmi nedal regulovat objem. Cize ja som mala z jednej varky polievku asi na 3 dni. Ale mozes zamrazit. Alebo ak vas je v domacnosti viac, tak sa to zje... Otazka je, ci chces vysolit prachy za dalsi spotrebic, ak ho nebudes pouzivat dlhodobo (ta dieta asi nebude naveky). Da sa vsak pouzit aj na vyrobu rastlinneho mlieka, takze mozno to ma zmysel.

WEWERKA565

Zuzka002 naprosto suhlasim, ja som sa istu dobu priznam sa tak stravovala, objednavala som si jedlo do prace ale sa isla len niekam najest. vascinou mastne jedla jedla som len obedy pretoze to prislo take najrychlejsie. a tak som aj dopadla, a teraz to musim zhadzovat

WEWERKA565

akoze v com spociva? nasla som mnoho diet a momentalne som na jednu zasadla ktora je postavena na polievkach. takze je to tam potreba dodrziavat. preto som chcela nieco take ze aj do roboty popri chystaniu sa mi bude polievocka robit sama. mozno lenivost ale ked je clovek vytazeny nevie co zo sebou

Zuzka002

ide len o polievky, a vsetky spotrebice nejak napreduju. ja si myslim ze vzdy sme na to lepsie ako by sme si len objednavali jedlo z restik alebo fastfoodov.