presla som sa jedalnicek ktoreho sucastou je kazdodene varienie polievok zo zeleniny. citala som o tom viacero clanok a natrafila som na mixer s funkciou varenia. je vam nieco take zname ?
Polievky
som vas nejak vystrasila :D sama neviem co to je :D preto sa radsej pytam ci to niektora nepozna. ja som presla na dietu ktora chvala bohu nieje nejak drasticka ale musi sa tam dodrziavat pravidelne jedenie a ktormu prave patri kazdy den mat polievku zeleninovu a pod, na rozne sposoby. ja rano vstavam do roboty a podla mna kazda zena vie ake je narocne vsetko rano zariadit, naranajkovat sa je niekedy problem a nie to este nieco varit.
bože to je lenivosť... nie je nič jednoduchšie ako zeleninova polievka..
a netreba všetko mixovať na kašičky! ale pre niekoho je problem asi pohryzť aj hrášok..alebo čo... nechápem....ja robím zeleninove polievky s vela, vela zeleniny... a nemam s tym ziaden problem, ziadna veda...
mixer navari.. hm to sa mi nejako nezda :-/
WEWERKA565- mixér ktorý ti ako navarí?? No to je zaujímavé.:o
A v čom spočíva to jedenie polievok? Však to ťa ani nezasýti nie? Ako iba polievka...Aké má ten mixér funkcie si pozri a porozmýšľaj či ho budeš využívať a či ťa to neomrzí, aby to neboli vyhodené peniaze. :)
ja takym veciam nejako neverim :-/
baby baby vy uz vymyslate neviete co od radositi?