Sport-trema

Príspevok v téme: Sport-trema
sportovec1

Ahoj.Prosim Vas poradte, ako sa zbavit stresu pri vykonavani sportovej cinnosti? hrajem individualny sport, a pri sutaznom zapase vzdy psychicky odpadnem,trema,nervozita,srdce busi...Liecim sa na depresiu a uzkost, inak fungujem celkom normalne akurat sa neviem velmi tesit zo zivota, v spolocnosti som tiez v treme a tak...Na treningoch mi to ide dobre, ale ked pride zapas som hotovy. Pomozte mi ak viete ako to odstranit vsetko.Vdaka

KAPACITOR

Si moc zodpovedný a pred súťažou vieš, že ťa čaká práca a možno aj očakávania okolia. Pred súťažou sa treba sústrediť na prácu v prítomnosti a nie na budúci výsledok, možno očakávaný. S veľkým počtom súťaží sa by to malo samé odbúrať.
Mysli na športovú prácu (v uvedenej šp. disciplíne) a nie na VÝSLEDOK !

pupavka18

Akoby to bola panika, čo ťa schytí...to dopredu sa psychicky na to priprav, že nie, že nedovolíš aby ťa to ovládlo,
Presne ,ako bolo napísané, nič len ty a tvoj výkon.

Dýchaj z hlboka pred výkonom, aj každý deň 10x pomaličky, aj 3x za deň, pozoruj sa, kedy to príde, normálne v mysli svojej to odožeň od seba, vyžen z hlavy, normálne si povedz: zmizni, zmizni. magnezko pred spaním, omega 3 cez deň, revitanerv skús, to je komplex vitamínov B, jasne kuracie, morč.mäsko, výživné husté polievky, colostrum.