Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa ňou zoznámiť?

Príspevok v téme: Ako sa ňou zoznámiť?
pelelo

Ahojte, potreboval by som poradiť. Už pred nejakým časom mi padlo do oka jedno dievča, ktoré stretám prakticky len v autobuse. Vystupuje na tej istej zastávke, takže viem, že nie sme od seba ďaleko. Je tu však problém, že nemáme žiadnych spoločných priateľov a tak ma s ňou nemá kto zoznámiť. Ako sa k nej dostať? Ako ju osloviť, aby som nevyznel ako nejaký úchyl? Nemôžem ju ani nájsť na internete, keďže netuším ako sa volá. Pripadá mi iná ako ostatné, je to taký vnútorný pocit. Veľa ľudí si tu zo mňa bude robiť srandu, ale nájde sa snáď aj niekto empatický, kto zažil niečo podobné. Budem rád za každú radu.

Filip TT

Keď bude vytupovať, tak jej povedz: Prajem ti pekný deň.
Keď ju stretneš na ďaľší deň, tak sa jej opýtaj, či mala včera pekný deň. :)

lord fabian

jednoducha rada chlapče, prisadní si k nej !
a potom začni konverzáciu, buď uvolnený nech z teba nevycíti že po nej ideš hneď na začiatku lebo ju môžeš vyplašiť. Na toto si daj sakramenský bacha! Baby tvoju nervozitu a zámer vyňuchajú ako pes.
začni konverzáciu a keď sa pridá tak konverzujte a máš na 50% vyhrané a je to na dobrej ceste.
ak bude odmeraná ruky preč, je jednou z tých chladných, nedostupných a namyslených kráv alebo možno len jej nebudeš dosť sympatický :-D

miki26

Skús urobiť najskôr niečo vtipné a rozsmej ju až potom choď ku nej :) Na slovách nezáleží, najpodstatnejšia je reč tela, ktorá musí byť zábavná. Musí túžiť sama spoznať toho šuhaja... Raz v električke skúšal som niečo na jednu neskutočnú dračicu. Uspel som, na moje šťastie sa vyznalo dievča a nebolo v tomto až také hlúpe. Spolupráca bola na výbornú. Robila presne toto, čo ja a vybuchla už po minúte od smiechu. Dospelo to do vzťahu a tam spomínala si často na naše úvodné naše stretnutie, lebo ako hovorila pripadalo jej to zábavné a nikdy nezažila. Ocenila to, že bolo to bez stresu a aj mohla byť prirodzená.