Ahojte, potreboval by som poradiť. Už pred nejakým časom mi padlo do oka jedno dievča, ktoré stretám prakticky len v autobuse. Vystupuje na tej istej zastávke, takže viem, že nie sme od seba ďaleko. Je tu však problém, že nemáme žiadnych spoločných priateľov a tak ma s ňou nemá kto zoznámiť. Ako sa k nej dostať? Ako ju osloviť, aby som nevyznel ako nejaký úchyl? Nemôžem ju ani nájsť na internete, keďže netuším ako sa volá. Pripadá mi iná ako ostatné, je to taký vnútorný pocit. Veľa ľudí si tu zo mňa bude robiť srandu, ale nájde sa snáď aj niekto empatický, kto zažil niečo podobné. Budem rád za každú radu.
Ako sa ňou zoznámiť?
téma počasie by podľa mňa pri zoznamovaní mala byť úplne out
Mozes skusit to co ja. Tiez som tak videl dievca jeden den v metre a hned na druhy den zase. Tak som ju oslovil, ze ci mozem mat na nu otazku, lebo keby som sa neopytal, tak by mi to vrtalo v hlave cely den. Ze ci nesla tou istou trasou aj vcera, lebo som si vsimol bud ju, alebo ma prisaham dvojicku. No a potom sa uz das do reci podla toho co povie, uz zalezi na dovtipe. Ona mi povedala ze to bola ona, tak som zacal ze som si nebol isty, lebo mala inak vlasy ... a uz ides s niecim dalsim. Ideal je, ked sa s nou stretavas v tom istom buse kazdy den ... to uz po par dnoch budete stari znami :-)
poznam ten pocit velmi dobre, viem o com hovoris. skus sa opytat znamych ci ju niekto nepozna, a ak naozaj nie, hlavne sa nespravaj divne a nehovor divne veci lebo by si ju mohol odradit (medzi to patri aj ked na nu v autobuse zizas). skus si vsimnut ci ma nejake hobby (podla oblecenia, veci co ma pri sebe) alebo ju nahodne pozdrav a jednoducho povedz ze sa chces zoznamit s ludmi rovnakeho veku z blizsieho okolia, pripadne sa vyhovor ze si sa prednedavnom nastahoval a nikoho nepoznas... vela stastia
Niesi z Lipt.Mikulasa?
nie je možnosť si k nej sadnuť ? ked nič tak možeš o počasí, že vaj to je téma ktorá nikdy nesklame... ale vážne mam s tym skusenosti, ja nie som z tych ktoré prve nadväzuju rozhovor, ale ked niekto chcel so mnou komunikovať tak začal počasím večšinou nejaka teta vo vlaku...
napríklad...."ako je dnes pekne, dosť už bolo dažda.." a potom to už išlo samo,.. cez temu o tom čo chceme robiť ked je pekne,.. kam cestuje,..cez situaciu na SVK čo sa práce týka... atd.... :-) takže by som povedala že ked sa jej prihovoríš s počasím nič tým nepokazíš..