Dokáže sa taký muž zmeniť?

Príspevok v téme: Dokáže sa taký muž zmeniť?
Nolea

Poznáme sa niekoľko rokov teraz sa mu naskytla možnosť a bude pracovať a bývať v rovnakom meste ako ja.
Vždy ma priťahoval, no je to typ muža - pôžitkára.
Mal vzťahy, kedy ženu miloval a spravil pre ňu všetko.
Vždy mi vravieval dokedy chcem hrať takú nedostupnú.
Nechcela som povoliť, lebo som mala v hlave len to - že by som bola jedna z mnohých.

Preto sa pýtam,vie sa taký muž zmeniť? resp. Ako docieliť ,aby sme sa viac spoznali,charakterovo ,než aby sme sa nechali uniesť len príťažlivosťou a skončili hned v posteli (čo pochopiteľne nechcem v jeho prípade).

Je to ten typ muža, dominantný,rozhodný. Aj ked som mala priateľov nikdy som z tým mojich partnetov nemala pocit ako z nejho - ten pocit ochrany, že ak by niečo ...je tu ON. Veľmi mi to imponuje.

ANGEL-DEMON

no vieš... máš možnosť ak vieš oddeliť city a sex,... možeš si s nim užiť ale nič od toho nečakaj.. nič mu potom nevykrikuj..atd....

denisaf.

pocit že je tu keby niečo som mala z partnera aj ja a vykašlal sa na mňa vtedy ked som ho potrebovala úplne najviac...preto sa nikdy nedaj oblbnúť rečami ale nechaj sa presvedčiť skutkami!! čo sa toho chlapa týka on si je veľmi dobre vedomý ako na ženské pôsobí a ver že taký sa nikdy nezmení to len ty to chceš počuť že nebudeš dalšia ale bola by si... je strašne sebavedomý podla mna od takých ruky preč .... tam nieje šťastie

alabaster664

a preco hrat nedostupnu? nedostupnu v com? mozno aj tie predosle hrali nedostupnu :)
ta moja zena sa tiez hra na nedostupnu z casu na cas.. a jedine co mi potom prebleskne hlavou je, ze ved aj ja sa budem hrat na nedostupneho neskor..

Mes. princ ty aku sancu tam vidis... dava jej akurat sancu zatr.kat si s nim a konecna
navrh na vztah sa dava odkedy tak ze bude rozpravat babe o ktoru ma zaujem ako hlada dalsie naje backu ?

Mesačný princ

Nolea - ak niekto z môjho života odíde, tak odíde navždy. Nedávam druhú šancu..už nie

A preto by som nedal šancu ani tebe!

Messje

Ked ti chlap povie dokedy chces hrat nedostupnu...Pri tebe navzdy ...by bola moja odpoved.Chlap ktory spravi pre zenu vsetko ako pises,jej nikdy tuto otazku nepolozi.
Len si si ho vysnivala a on ta oblbol ako to robi na vsetky.Tym ze si nepristupna ho pritahujes este viac.Ale je odvaha povedat ze hlada zeny na sex.
Nema ta za nic.Si len telo pre neho

asi tak, vzdy sa najde nejaka nova neopozerana a este nim nevysukana ktoru bude chciet skusit bez ohladu na to ci ma uz jednu /?/ krasnu a uzasnu priatelku :)

chlop

Skus porozmyslat. Bude vlk barankom ? Alebo, co ked motyka vystreli....? Myslim, ze odpoved davno sama poznas, len si ju nechces pripustit.

Mozeme to skusit aj inak:

ale iste, chod do toho. Taky chlap sa iste zmeni. Urcite uz toho ma dost a ty si ta prava, jedinecna a neopakovatelna.... /a uz len dodam - dalsia v poradi/.