Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dokáže sa taký muž zmeniť?

Príspevok v téme: Dokáže sa taký muž zmeniť?
Nolea

Poznáme sa niekoľko rokov teraz sa mu naskytla možnosť a bude pracovať a bývať v rovnakom meste ako ja.
Vždy ma priťahoval, no je to typ muža - pôžitkára.
Mal vzťahy, kedy ženu miloval a spravil pre ňu všetko.
Vždy mi vravieval dokedy chcem hrať takú nedostupnú.
Nechcela som povoliť, lebo som mala v hlave len to - že by som bola jedna z mnohých.

Preto sa pýtam,vie sa taký muž zmeniť? resp. Ako docieliť ,aby sme sa viac spoznali,charakterovo ,než aby sme sa nechali uniesť len príťažlivosťou a skončili hned v posteli (čo pochopiteľne nechcem v jeho prípade).

Je to ten typ muža, dominantný,rozhodný. Aj ked som mala priateľov nikdy som z tým mojich partnetov nemala pocit ako z nejho - ten pocit ochrany, že ak by niečo ...je tu ON. Veľmi mi to imponuje.

Noela

ANGEL-DEMON

už ju nemá, len poukazujem nato, nakoľko sa oháňal..že mu vyhovujú takéto "jednorazové " zaležitosti....dokázal mať aj vzťah.

Teda len logicky rozmýšľam,či taký muž bude mať tendenciu chcieť vzťah alebo na to ešte potrebuje dospieť,resp. nedospeje do tohto štádia nikdy.

on ta berie len ako dalsi kus
este ti povie ze dokedy chces hrat nedostupnu...pretoze je zvyknuty ze kazda mu aj tak podlahne
on moze mat kazdu na ktoru si ukaze, hra sa s vami
je mu jedno co citis a nie, nezmeni sa

ANGEL-DEMON

Takže on má frajerku a podvadza ju s inymi ak tomu spravne rozumiem? Tak take typy sa mi našťastie hnusia... Aj ked poznám ženy ktore sa stretavali resp. stretavaju so zadanými a vobec im neprekáža že dotyčnu na polnej ceste pretiahne a potom sa vráti domov k svojej oficialnej partnerke/priatelke... a logicky spí aj s ňou... no fuj!

Noela

Zlá povahová črta - že ked sa osobne stretneme, rozpráva mi o ženách, že si prakticky hlada ženy len na sex...
...len čo tá s kt. mám takmer 2ročný vzťah

ANGEL-DEMON

nenapísala si žiadnu jeho povahovu črtu, ktora by bola zla a v ktorej by sa mal meniť... napisala si že ten chlap pre ženu s ktorou mal vzťah urobil všetko... a to je akože zlé?! A druha vec kto ťa núti aby si mu dala hned na prvom stretku? ked nechceš.. Ak to on od teba chce, že ti to nepriamo dava najavo, tak mu ide len o to,.. Možno to bude z tvojej strany iba fyzicka pritazlivost, ziadne city nič,..poznám to a našťastie to viem rozlišiť u seba...