Ahojte, pred časom som spoznala chlapca. Dala som si inzerát na trávenie voľného času a robenia záľub. Napísal mi jeden chalan. Párkrát sme sa stretli a bolo mi s ním fajn.Boli sme aj na výlete. Páči sa mi a často na neho myslím. Hned na začiatku som mu povedala že nehľadám vzťah, chcela som len nájsť priateľov, lebo som sa cítila po rozchode doma osamelo. Vravel že ok, že chápe. Problém je v tom že mi je s ním fajn a cítim čosi ako sympatiu, no máme odlíšné názory na život dosť podstatné pre ktoré by náš potnecionálny vzťah nemohol fungovať, resp. neviem si predstaviť ako by fungoval...bojím sa žeby nás to príliš rozdeľovalo.
Na druhej strane niečo ma k nemu priťahuje a myslím na neho skoro každý deň, hocikedy mám chuť mu napísať a zavolať ho niekam von, ale nespravím to lebo sa bojím, že on chce možno vzťah a ja by som ho tým len vodila za nos. Lebo viem, žeby to medzi nami nemalo perspektívu a zase neviem či môže byť medzi nami kamarátstvo, či tým nespravím niečo zlé, čím mu môžem ublížiť.
je dobré udržiavať kamarátstvo, ked nechcem vzťah?
ok
O seba a svoje pocity mi nejako extra nejde, neviem prečo.....skôr nechcem ublížiť tej druhej osobe.
mp, vsak ano, existuju, ale z toho co napisala je jasne vidiet, ze sa dost na toho chlapca namotava, takze to uz len kamaratstvo nebude.
a naco ma davat sancu niecomu, o com vie ze by neslo, kedze maju rozdielne nazory na dolezite veci? aby sem o dva roky zas vypisovala aka nestastna je vo vztahu? napisala ze ide o dolezite nazory a zivot, co si predstavujem ako temy ako kde zit/mat ci nemat deti a pod.
a prečo by ste sa mali hned prestat stretavat? preco dnes ludia medzi sebou jedine co vedia je palit mosty a hned vsetko ukoncovat? zavrhla si to hned ani si tomu nedala sancu
kto vie co chce on, ale jedna vec je ista - pokracovanim v stretavani ublizis asi najma sebe, kedze ta pritahuje a stale na neho myslis, no uz teraz vies, ze vztah s nim nechces. akurat sa zalubis do niekoho, s kym vztah nechces kvoli rozdielnym nazorom na dolezite veci.
Vt007. Ty sa bojis, zeby on chcel vztah?) Tak on vie na com je, si mu to hned na zaciatku jasne povedala a dala najavo. Ale preco si teraz myslis, zeby chcel vztah? Prejavil sa nejako? Dal ti nieco najavo?
Prepac. Ale z tvojho textu to vyzera skor naopak a to, ze vztah s nim by si mala rada ty. Vsak si sa donho namotala, myslis nanho vkuse, chcela by si mu zavolat, ci von ho pozvat ai. Chces byt s nim a chyba ti, ked spolu nie ste. Rozum ti sice hovori nie. Ale ostatne ta k nemu pritahuje, taha. A este vysvetli, ake su tie "neprekonatelne" rozdiely medzi vami?) Lebo vsetko ide ked sa chce. Kde je vola, je aj cesta. Bariery su len v nas v ludoch....v nasich hlavach srdciach