Ahojte, pred časom som spoznala chlapca. Dala som si inzerát na trávenie voľného času a robenia záľub. Napísal mi jeden chalan. Párkrát sme sa stretli a bolo mi s ním fajn.Boli sme aj na výlete. Páči sa mi a často na neho myslím. Hned na začiatku som mu povedala že nehľadám vzťah, chcela som len nájsť priateľov, lebo som sa cítila po rozchode doma osamelo. Vravel že ok, že chápe. Problém je v tom že mi je s ním fajn a cítim čosi ako sympatiu, no máme odlíšné názory na život dosť podstatné pre ktoré by náš potnecionálny vzťah nemohol fungovať, resp. neviem si predstaviť ako by fungoval...bojím sa žeby nás to príliš rozdeľovalo.
Na druhej strane niečo ma k nemu priťahuje a myslím na neho skoro každý deň, hocikedy mám chuť mu napísať a zavolať ho niekam von, ale nespravím to lebo sa bojím, že on chce možno vzťah a ja by som ho tým len vodila za nos. Lebo viem, žeby to medzi nami nemalo perspektívu a zase neviem či môže byť medzi nami kamarátstvo, či tým nespravím niečo zlé, čím mu môžem ublížiť.
je dobré udržiavať kamarátstvo, ked nechcem vzťah?
A ty vieš čo si o tom myslí? :)