Posilovňa ako začať

Príspevok v téme: Posilovňa ako začať
Majka112

Ahojte. Som žena beznádejný ektomorf 180 cm a 55 kg. Nie som anorektička ani bulimička, lekári nado mnou zalamujú rukami, ale príčinu nájsť nevedia. Už dlho sa pohrávam z myšlienkou začať s posilňovaním v posilke, dať si vypracovať tréningoví plán a jedálniček.
Neviem ale ako to v posilkách chodí a opýtať sa nemám koho. Ako je to s nováčikmi, čo prídu prvý krát do posilky a chcú nabrať svalovú hmotu? Po vypracovaní plánu a jedálnička sa už starajú sami o seba alebo dohliada na nich tréner, čo im to vypracovával? Za dohľad nad cvičením sa platí? Alebo už je to v cene vypracovania toho plánu alebo v cenu vstupu do posilky?

nurse87

je uplne jedno, kde si clovek zacvici. hlavne, ze sa hybe a nesedi na gauci. kazdy sa ale k tomuto dokopat bohuzial nevie.

Van-ness

Da sa v pohodicke aj v pohodli domova cvicit, mne to takisto takto vyhovuje viac, nikto ma neocumuje, lepsie sa mi cvici a hlavne nemusim nikam chodit a nic si platit:)

kikusb

momentálne si zariaďujem doma menšie fitko, tiež mam doteraz strach a stres cvičiť vo verejnej posilke. ja som si kupila pár pomocok z fitham a lepšie sa mi cvičí samej doma

adkanov1

ja som mala trénera zaplateného tak som bola "donútená". Veľmi ma chytilo cvičenie. Už mám aj doma stroje. Take klasické. Kupovala som v Bratislave v www.fitham.sk

rehacka

tak mna napriklad vo fitku cvicit nebavi, taktiez som to skusala, mala som velke oci najprv, tesila som sa ako si tam riadne zamakam, ale opak bol pravdou :D zistila som, ze v pohodli domova si viem dat ovela viac "dotela" ako tam. a dokonca celkom zadarmo.

iviccia

proste sa zober a chod :D tam ine rady jednoducho neexistuju. pokial nie je clovek nastaveny, ze fakt chce a realne sa na to aj da, tak ti nepomoze nic.