Kolegova žena je teraz na materskej a úplne zlenivela. Kolega často po práci uteká nakúpiť, vybavovať veci, dokonca už bol nútený zopár krát brať voľno lebo musel s malým ísť k doktorovi. Už sa z neho začíname smiať, že či je na materskej on. Fakt je to skvelý človek, pracant, obetavý, snaží sa rodinu zabezpečiť na maximum. Dokonca platí nejakú opatrovateľku dva x do týždna na tri hodiny, aby si jeho manželka mohla úplne oddýchnuť od všetkého. Ona vraj vtedy ide do mesta na kávu s kamoškami a klábosí. Keď má ale skočiť na nákup niečo uvariť tak nič moc. Auto má k dispozícii, obchody blízko aj na cestu peši. Doma vraj urobí len ten nutný základ dačo upratať, občas navarí. Teraz kolega prišiel s tým, že by chcela ďalšie dieťa. Jeho syn má teraz 2,5 roka. Má 35 a vravíme mu nech neblázni lebo ho pri takomto tempe v 40ke čaká infarkt. Čo si myslíte o takejto žene je to normálne, aby takto zlenivela? Zjavne keď chce ďalšie dieťa tak jej to vyhovuje.
Lenivá žena - materská
ozzyyy nie je mi uplne jasne, preco sa starate do kolegovho zivota a dovolite si radit mu, ci ma alebo nema mat deti. hadam je to jeho zivot a je dospely, asi sam najlepsie vie, ci mu to tak vyhovuje alebo nie. aj moji kolegovia chodia s detmi k lekarom, aj ked maju zenu doma, pretoze chcu ist obaja. nikdy neviete, jak ziju druhi ludia a co sa deje za zavretymi dverami, tak sa nemontuje do ich zivota.
Ako si zariadis, tak mas :)
Kazdy zije ako vie a ako chce. Zrejme mu to vyhovuje ked to robi. Preco by mali kolegovia alebo ktokolvek iny hodnotit a riesit zivot inych?
je to dost casty ukaz... kolega to ma podobne.. jeho zena je doma jedno dieta v jasliach druhe doma a minule s aponahlal lebo musis ist so synom k lekarovi.... tiez nechapem....
dost sa obavam ze u nas to bude podobne... ale asi budem tvrdsi ako tvoj kolega.... imho ak je zenska s deckom doma tak je to jej praca a doktorov, varenie si ma vybavit sama ... ine je ked sa manel vrati domov tak nech si ide ona na kavicku zatial co on je s detmi.... ale aby si bral dovolenku alebo isiel skor z prace je blbost... by som sa nenechal takto zneuzivat...
inak uz cakam na feministky ako sa budu tvarit ze starat sa o decko je ovela narocnejsie ako praca a ze tvoj kolega to robi ako sa ma.....