Kolegova žena je teraz na materskej a úplne zlenivela. Kolega často po práci uteká nakúpiť, vybavovať veci, dokonca už bol nútený zopár krát brať voľno lebo musel s malým ísť k doktorovi. Už sa z neho začíname smiať, že či je na materskej on. Fakt je to skvelý človek, pracant, obetavý, snaží sa rodinu zabezpečiť na maximum. Dokonca platí nejakú opatrovateľku dva x do týždna na tri hodiny, aby si jeho manželka mohla úplne oddýchnuť od všetkého. Ona vraj vtedy ide do mesta na kávu s kamoškami a klábosí. Keď má ale skočiť na nákup niečo uvariť tak nič moc. Auto má k dispozícii, obchody blízko aj na cestu peši. Doma vraj urobí len ten nutný základ dačo upratať, občas navarí. Teraz kolega prišiel s tým, že by chcela ďalšie dieťa. Jeho syn má teraz 2,5 roka. Má 35 a vravíme mu nech neblázni lebo ho pri takomto tempe v 40ke čaká infarkt. Čo si myslíte o takejto žene je to normálne, aby takto zlenivela? Zjavne keď chce ďalšie dieťa tak jej to vyhovuje.
Lenivá žena - materská
Presne
Chlap vacsinou pomoze...hlavne ako v tejto teme.Tu ma jeho zena svet Hawaii. Ale jak si zariadi tak má. No aka sikovna je ta jeho manzelka :-)
Messje ano a ked is nevyspata ides s kamaratkou na kavicku :-D tieto nespavosti sa aj tak zacnu po polroku upravovat... a tiez nieje az tak nezvykle ze cez vikendy vstava chlap a zena spi
Ja nerozumiem co je na materskej take tazke.Som si ista,ze keby boli chlapi na materskej,vsetko by bolo na poriadku co by bolo dolezite.Chlapy neprehanaju a neriesia sprostosti.
Ja som mala uzasne obdobie na materskej.Vsetko som mala porobene,dieta spokojne,furt som behala s nim po navstevach a parkoch, recnila s kadekym...spavala po poobediach .Tie co si nevedia zorganizovat ci teda naplanovat ci rozlozit ulohy...jasne ze si budu stazovat.
Chlapi...materska je naozaj dovolenka.Neverte ze je to drina. :-)
To ze v noci vstavam ku dietatu?Vsak si odychnem ked spí. A vsetky deti spia.
Isteze take male dieta da zabrat, chapem aj ze si chcu oddychnut, ale kolko asi stravia casu na internete? 3 roky su vacsinou doma, za socializmu utekali do roboty uz po polroku, pretoze sa im neskor uz neplatilo nic,povedala mi mamina. Ale niektore tie mlade maminy su pekne vypapkane,teda pohyb by im prospel.
ok ozzyyy, tak potom kľudním hormón.
neviem preco sa zaoberanie inymi ludmi povazuje za nieco zle... je to celkom pekny konicek a vdacna tema ked neni o com...
neviem ... asi preto, že to s nami sám chcel prebrať, čo je na tom divné, sme dobrá partia a občas preberáme aj takéto rodinné veci. Samozrejme, že si rozhodnutie urobí nakoniec sám. Išlo mi skôr o názor iných žien či aj ony náhodou neprepadli niečomu takému, keď boli sú na materskej.
do riti!! Chlape, to fakt nemáš nič iné na práci, len pchať nos do života druhých ľudí? A posudzovať? Myslíš, že keby bola vážne chorá a naozaj nevládala doma veci porobiť, budú to vešať na nos všetkým ľuďom, aby to vedeli? Je to tvoja manželka a hanbíš sa za to, akú kravu si si vybral? Máš to ty v manželstve lepšie zariadené? Tak tu napíš niečo o svojom živote. Akú úžasnú ženu si si našiel (nie si nááhodou single?) a ako si si ty ukočíroval svoj vlastný život. Len v tom vlastnom to občas tiež nejde tak ľahko a podľa našich predstáv.
To ako si žijú životy druhí ľudia je ich voľba. Neni lepšia ani horšia od tej tvojej. Ale ako si to zariadia, tak majú. Keby kolega mal gule na to, zariadiť si to inak, tak nežije takto. Mudrovanie slobodného človeka nad životom ženáča mi príde dosť vadné.
Mala som kámošku (bezdetnú), ktorá nechápala kolegyňu, že sa ponáhľa domov ku deťom, že aký je rozdiel prísť o 5 minút skorej, veď to tie deti prežijú bez nej. Keď sama mala deti, kvôli tomu aby prišla domov o pol hodinu skorej z práce si našla robotu vo vedľajšom meste. Jednoducho, keď budeš otcom, tiež je to úplne iný pocit a veľa vecí sa mení. Všetky teórie a predstavy ako bude tvoj život vyzerať sa rozplynú, lebo ako otec sa na ten život a situácie budeš pozerať inak. Zmäkneš, deti sa stanú tvojou slabinou... preto keď ide tatko s deckom ku doktorovi, nepríde mi to vôbec divné, ani že sa nejak strašne obetoval pre tú lenivú ženskú. Veď to decko je tiež jeho.
0večka, ja ti to prajem (nenechať sa zneužívať), ale tiež si myslím, že keď otcom UŽ BUDEŠ, začneš veci vnímať trochu inak, to puto, ti zmení pohľad na situáciu. Šak ja si tu počkám, o pár rokov daj vedieť dojmy z rodičovstva a ako spravodlivo ste si prácu podelili.. :)
Takto to dopadne keď je chlap k žene príliš mäkký.