Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

závrate, bolesti hlavy, vyčerpanosť a problémy s koncentráciu

Príspevok v téme: závrate, bolesti hlavy, vyčerpanosť a problémy s koncentráciu
JAKE-N

Zdravím Vás,
mám 23 rokov a chcel by som sa spýtať na váš názor, teda skôr ľudí či má niekto, resp. mal niekto podobné problémy ako uvádzam v názve témy. Trpím vyššie uvedenými problémami už viac ako dva roky a po návšteve všetkých možných doktorov (neurológ, ORL doktor, ...) a po absolvovaní mnohých vyšetrení (EEG, test na tetaniu, závraťový test...) neboli zistené žiadne problémy. Je nejakým spôsobom možné, aby to bol nejaký psychický problém? Je síce pravda, že bývam deprimovaný, ale to je skôr dôsledkom týchto problémov, ktoré uvádza.
ďakujem za reakcie :)

JAKE-N

netreba: mal som kliešťov niekoľkokrát, ale robili mi testy asi 2x alebo dokonca az 3x na lýmsku boreliózu :) a s negatívnym výsledkom

čo sa týka tej stravy, tak skúsim si niečo pozrieť na nete, ale nezaznamenal som na sebe nejaké reakcie pri konzumácii nejakého konkrétneho jedla

hehe1

problem moze suvisiet s jedlom, histaminova intolerancia, potravinove intolerancie, celiakia... o tychto veciach mnoho ludi netusi, lebo nemaju traviace tazkosti, nastuduj si viac...

JAKE-N

mjanik ... chcel by som sa spýtať, či ta akupunktúra mala trvalý účinok na teba alebo len dočasný ? :)
čo sa týka toho magnézia, tak som ho užíval dosť a pravidelne :) síce teraz som trochu prestal, ale v čase ked som ho užíval som necítil nejaké zlepšenie :/
pohybu mám dosť, aj som cvičil, teraz momentálne behávam ...
skúšam a aj som vyskúšal veľa toho, ale akosi nič nepomáh
najhoršie je, že sa bojím ako v takom stave budem schopný fungovať v živote ... práca, sociálny život, atď.

netreba

Príznaky sedia aj na boreliózu, nemal si v poslednom čase kliešťa? Pokiaľ nie, tak si nájdi dobrého maséra, fyzioterapeuta alebo chiropraktika, ktorí ťa s veľkou pravdepodobnosťou problémov zbavia.

celebrita facebooková

Aha, čo som ešte zabudla :) hlavný podozrivý z otravy vzduchu: plesne a vysoká vlhkosť. Mama ma vždy hrešila, keď som prišla z Rakúska, že prečo smrdím stuchlinou a prečo som si nevyprala šaty, aby nesmrdeli tou stuchlinou, či sa nehanbím taká smradľavá chodiť. Ale ja som už nič necítila a šaty boli vypraté.

celebrita facebooková

Ja som to tiež v istých obdobiach mávala a zistila som, že tie problémy sú fixované na určité konkrétne miesto (napríklad byt, v ktorom dočasne bývam). Vždy mi pomohlo iba jediné - z toho miesta sa čo najskôr odsťahovať, aj zanechať prácu, keby bolo treba a nájsť si inú. Konkrétne chodievala som opatrovať alzheimerovské babky. V každom byte, kde býva babka s alzheimerom, je podľa môjho pocitu a podľa mojich skúseností (že ako som sa tam zle cítila) niečo zlé vo vzduchu, čo škodí môjmu zdraviu. Škodí mi to tak, že tam začnem veľmi rýchlo strácať pamäť a mám tam neznesiteľné silné vodnaté nádchy, veľmi časté herpesy a akné. Pre porovnanie: môžem bývať niekde, kde aj 15 rokov nemám nádchu, herpes a akné a ani pocity, že sa mi rapídne rýchlo zhoršuje pamäť a žijem si pekne, zdravo a bez problémov, ale potom začnem opatrovať niekoho s alzheimerom, a tieto problémy sa na mňa dovalia ako veľká voda a nie a nie sa ich zbaviť, kým v tom byte bývam. Zbavím sa ich, až kedˇ zanechám tú prácu a odídem z toho zlého bytu, kde je takto otrávený vzduch. Osoby, ktoré sa so mnou pri opatrovateľstve strideajú, nemajú také problémy (nádchy, herpesy a akné), ale na zhoršujúcu sa pamäť sa sťažujú tiež. Proste si myslím, že v tých bytoch je niečo zlé (pre mňa silný alergén), na čo alergicky reagujú iba určité precitlivelé osoby, ale stratiť pamäť môže z toho každý človek, aj nealergický. Jedného dňa som preto definitívne zanevrela na opatrovateľstvo. Nemôžem to už robiť. Škodí to môjmu zdraviu. Nie psychickému, ale telesnému. Nepotrebujem zomrieť na intoxikáciu nejakým zlým a otráveným vzduchom, alebo dostať anafylaktický šok, alebo alzheimera 30 rokov pred odchodom do dôchodku. Je to len životná skúsenosť, tak prečo ju nenapísať? Možno, že aj tebe pomôže, kedˇ sa odsťahuješ z toho miesta, kde teraz bývaš.

tomas123456789

ahoj, mám podobné problémy, za posledný rok som bol na milion roznych vysetreni, bol som aj hospitalizovaný v nemocnici no na nič mi neprišli skončilo to nakoniec tým že to ma psychosomatický pôvod a nič nevyriešili, okrem toho mám aj strašné problémy s koncentráciou kvôli ktorým som musel prerušiť školu hneď po prvom semestri, okrem toho mi aj strašne piští niekoľko rokov v ušiach čo je ďalší neriešiteľný problém, netýka sa to aj teba? čo ti na tvoje problémy vravia lekári?