Zdravím Vás,
mám 23 rokov a chcel by som sa spýtať na váš názor, teda skôr ľudí či má niekto, resp. mal niekto podobné problémy ako uvádzam v názve témy. Trpím vyššie uvedenými problémami už viac ako dva roky a po návšteve všetkých možných doktorov (neurológ, ORL doktor, ...) a po absolvovaní mnohých vyšetrení (EEG, test na tetaniu, závraťový test...) neboli zistené žiadne problémy. Je nejakým spôsobom možné, aby to bol nejaký psychický problém? Je síce pravda, že bývam deprimovaný, ale to je skôr dôsledkom týchto problémov, ktoré uvádza.
ďakujem za reakcie :)
závrate, bolesti hlavy, vyčerpanosť a problémy s koncentráciu
Ahoj kyslíková dotyková infúzia by ti mala pomôcť. Pekne ti pouvoľnuje stuhnuté svaly a odplaví toxíny zo svalstva a tým sa ti poľaví aj od bolesti hlavy a závratov :)
vystrenie krvy mi robili...hladinu cukru mam OK aj vstky ostatne základné veličiny, RTG krcnej chrbtice tiež v poriadku, ostatne vyšetrenia co uvádzaš ako vyšetrenie stítnej zlazy atd. som neabsolvoval ...
Mas aj ine vysetrenia? Pri bolestiach hlavy etc sa nemusi len o hlavu a usi jednat moze sa jednat aj o krcnu chrbticu, štítnu zľazu, gastroenterologicke potiaze, cukrovka, oblicky atď treba dalej hľadať
cawes JAKE-N
vela pouzivas hlavu, preto ta boli.
(neda sa nieco nerobit)
zacni robit nieco ine, napríklad prechadzky, rozpravania, atd ... pouzivat ine sposoby prejavu