5 dnova dieta

Príspevok v téme: 5 dnova dieta
wikttoria001256

Ahojte.. chcem sa opytat .. chcela by som 5 dni drzat dietu. Mam 16 rokov, som.160 cm vysoka a mam 50 kil . Viem nie je to hrozne ale vsetko sa mi uklada do stehien a zadku .. Mam aj problem zo sladkostami a s jedlom ..a pravidelne cvicim ale este vacsie svaly mi rastu.. prosim poradte mi dietu 5dnovu ktora urobi zmenu ale neposkodi rast.. dakujem .

pomocnica

Žiadnou diétou nič nevyriešiš! Keď cvičíš tak aj keď by ti svaly narástli, ale tuk by zmizol(ak nejaký máš). Máš ideálnu váhu. Vieš koľko ľudí by takú chcelo mať?
Ale na prečistenie môžeš vyskúšať melónovú diétu(tak to nazývam), ale to tak na 1 deň max.2 dni(aj to skôr nie)!!!!! Proste ješ iba dyňu červenú celý deň.UPOZORNENIE: Budeš chodiť často na WC!
Pri tom pi vodu, alebo nesladené nápoje. Cvičiť ani nemusíš, pretože to WCko....:D Ale lepšie je ju držať iba jeden deň, ale určite keď schudneš(za deň ja zvyknem 1-2,5 kg)tak to aj naberieš časom a časť hneď keď sa po diéte naješ. :/ ale nemysli, že:,,no budem ju držať 3 alebo 4 dni to je :2,5 x 4=10!!!!!!!!!Takže za 4 dni schudnem 10 kg ! ´´NIE! ANI NÁHODOU! Bolo by to nezdravé, takže klídek!!!!!!:D A určite keď za 1 deň schudla by si 2,5 kg tak druhý toľko neschudneš tiež a vôbec, neviem ako to funguje na tvoju postavu, pretože určite veľa tuku nemáš=nemáš poriadne z čoho chudnúť, ale vždy sa niečo nájde)
Ale keď by si bola alergická na melón, no padá to. :D