Ahoj , snáď mi poradí nejaká žena, či postupujem spravne.
Cez víkend som mal rande so ženou, ktorú som naň ukecaval cca 1mes. Môj dojem z neho bol skvelý, netlačil som na ňu, vela sme sa rozprávali a keď som ju odviezol domov dali sme si bozk, len na pery , žiadny francuzák.Kde ma ona este letmo pohladila po pleci. Nechcel som vyzerat ako nedočkavec a dufal som v druhé stretnutie, ktoré v tom momente neodmietla. Na dalsí den sme si vymenili par správ, kde som navrhol, že budem mat cestu okolo a stavim sa ju pozriet na chvíľku. bola zaneprazdnena takze nič. A od dalsieho dna mi neodpisuje, cca 3 dni , každy deň jej poprajem prijemny den, take neformalne spravy- 1sprava odo mna no ona neodpisuje. Mam to brat tak ze je ten typ zeny ktora nevie povedat ze uz sa nechce stretnut, alebo len potrebuje cas a mam jej nechat priestor a nepisat jej par dni , ci priamo navrhnut stretnutie a uvidim. Nieco ma nej pritahuje je zaujimava a nedokazem na nu odvtedy prestat mysliet.. Asi je hlupost napisat jej ze ju nemozem dostat z hlavy a ze na nu neustale myslim , proste bludim a tápem.
ďakujem