Ako ďalej ?

Príspevok v téme: Ako ďalej ?
stara skola

Ahoj , snáď mi poradí nejaká žena, či postupujem spravne.
Cez víkend som mal rande so ženou, ktorú som naň ukecaval cca 1mes. Môj dojem z neho bol skvelý, netlačil som na ňu, vela sme sa rozprávali a keď som ju odviezol domov dali sme si bozk, len na pery , žiadny francuzák.Kde ma ona este letmo pohladila po pleci. Nechcel som vyzerat ako nedočkavec a dufal som v druhé stretnutie, ktoré v tom momente neodmietla. Na dalsí den sme si vymenili par správ, kde som navrhol, že budem mat cestu okolo a stavim sa ju pozriet na chvíľku. bola zaneprazdnena takze nič. A od dalsieho dna mi neodpisuje, cca 3 dni , každy deň jej poprajem prijemny den, take neformalne spravy- 1sprava odo mna no ona neodpisuje. Mam to brat tak ze je ten typ zeny ktora nevie povedat ze uz sa nechce stretnut, alebo len potrebuje cas a mam jej nechat priestor a nepisat jej par dni , ci priamo navrhnut stretnutie a uvidim. Nieco ma nej pritahuje je zaujimava a nedokazem na nu odvtedy prestat mysliet.. Asi je hlupost napisat jej ze ju nemozem dostat z hlavy a ze na nu neustale myslim , proste bludim a tápem.

ďakujem

miki26

Vzdávať sa nemusíš, ale teraz nechaj už všetko na ňu. Ty si už urobil dosť, aj čo si mal a teraz sa musí sama rozhodnúť. Zavolať ju na nejaké stretnutie môžeš, ale nerob už nič, pokiaľ nedá ti sama jasne najavo, že to chce. Buď však pre ňu, pomáhaj jej, správať príjemne sa môžeš, nič za to nečakaj. Slečna musí pochopiť, že teraz čakajú isté vecí už len od nej, všetko je v jej rukách. Nemusí to byť už síce pre ňu komfortná situácia, ale o to ide. Trebárs tu svoju súčasnú som ulovil tak, že netlačil som na ňu. Nechal som jej manevrovací priestor, trvalo síce 8 mesiacov, kým sa rozhodla sama. Pochopila však, čo sa od nej čaká a pomyselné tlačítko musí stlačiť ona. Hoci priznám sa, že takú reakciu som až nečakal.

denisaf.

tazko povedat.. ty musis vediet a citit co si slecna mysli.. nikto na fore nevie ako sa sprava k tebe takze tazko sudit..mozno je taka odmerana aj preto lebo sa sklamala a radsej drzi spiatocku nez niekomu zasa uveri..ale to tazko hodnotit ked nepoznam okolnosti

stara skola

PS: Vcera som premyslal o vsetkom co ste napisali, vzal som si nieco k srdcu, ale preco ma od vcera neopusta pocit, ze sa vzdavam velmi rychlo ? Vseobecne, kedysi sme o zeny usilovali nevzdavali sme sa po prvom odmietnuti, dobijali sme ich. Teraz mam z toho pocit akoby bola doba, ze zaklopes neotvoria tak ides k dalsim dveram. A snad niekde otvoria.

stara skola

Vsetkym vam dakujem za postrehy a vsetci mate v niecom pravdu. Bol som z nej tak nadseny ze Ano, neuvedomil som si ze tlacim na pilu. Ano snad ked nebudem robit teraz nic , mozno sa sama ozve.Ano je rozumnejsie volat ako pisat spravy , A ano stihacku si neprosim i ked v tomto pripade som tak posobil ja .

mudrasova

občas sa to tak stane, že nie každý koho chceme chce zároveň nás, a toto je ten prípad, niektorí sa zase sťažujú na ženy stíhačky tak sa teš, že to nie je tvoj prípad

miki26

Pravdepodobne si dosť tlačil na pílu, tým písaním a už sa stiahla. Osobne s písaním, mám zlé skúsenosti, pokiaľ mám mobil na slečnu tak jej už nepíšem, ale zavolám. Z hlasu dokážeš niečo vyčítať, akú má náladu, ako reaguje na teba, lebo z nejakých písmenok je ťažšie prísť na niečo. Zaveď si nové pravidlo do budúcnosti, slečnám nebudem písať, pokiaľ mám číslo na ich mobil. Ja som to zaviedol, pôsobí to oveľa lepšie ako facebook, či SMS. Určite telefónom je to osobnejšie a o to ide.

g18y

paradoxne ignoracia niekedy spravi najviac.. moj kamarat isiel strasne po jednej babe az okato a choro visel na kazdom jej slove jej kroku proste na vsetkom... a ona? ignor... potom sa nahneval po case prestal ju riesit a mlada dobehla sama za nim :) takze vidis ono niekedy ta prehnana pozornost spravi viac skody ako osohu