Ako ďalej ?

Príspevok v téme: Ako ďalej ?
stara skola

Ahoj , snáď mi poradí nejaká žena, či postupujem spravne.
Cez víkend som mal rande so ženou, ktorú som naň ukecaval cca 1mes. Môj dojem z neho bol skvelý, netlačil som na ňu, vela sme sa rozprávali a keď som ju odviezol domov dali sme si bozk, len na pery , žiadny francuzák.Kde ma ona este letmo pohladila po pleci. Nechcel som vyzerat ako nedočkavec a dufal som v druhé stretnutie, ktoré v tom momente neodmietla. Na dalsí den sme si vymenili par správ, kde som navrhol, že budem mat cestu okolo a stavim sa ju pozriet na chvíľku. bola zaneprazdnena takze nič. A od dalsieho dna mi neodpisuje, cca 3 dni , každy deň jej poprajem prijemny den, take neformalne spravy- 1sprava odo mna no ona neodpisuje. Mam to brat tak ze je ten typ zeny ktora nevie povedat ze uz sa nechce stretnut, alebo len potrebuje cas a mam jej nechat priestor a nepisat jej par dni , ci priamo navrhnut stretnutie a uvidim. Nieco ma nej pritahuje je zaujimava a nedokazem na nu odvtedy prestat mysliet.. Asi je hlupost napisat jej ze ju nemozem dostat z hlavy a ze na nu neustale myslim , proste bludim a tápem.

ďakujem

mema8

stará škola
môžem ti ja povedať, že xkrát mi chlap na sms neodpovedal, a vtedy som si to isté hovorila, nemôže mi dať jasne najavo?
kamošky okolo mňa riešia ten istý problém, chlap sa nevyjadrí
pre mňa je to už ako NIE, nemám záujem, to som pochopila skúsenosťami a časom,,
nevidím dôvod prečo napísať jasne,
skôr mi príde, kto sa opýta, dozvie sa odpoveď
opýtal si sa jej ty jasne?
vie ona o čo ti ide? ak ti niečo príde nejasné, pýtaj sa, nesťažuj sa že nevieš o čo jej ide, či nejde...

0vecka

stara skola nj niektore su ale aj horsie ... mas par krat rande a potom ta vysmeje ze co sisi myslel ze ste sli von len ako kamarati... :) na nete som videl nejake diskusie o tom kde sa zenske radili ako dat kopacky par schodzkach ... :)

stara skola

mema8 : Moze byť, no stačí tak málo. 1 SMS , napr: ahoj nehnevaj sa ale hladam nieco ine. Som chlap a pochopim to no a idem dalej. Len ked sa hra na skryvacku je tazsie pochopit co tym sleduje :-)

mema8

podľa mňa si jej tak nesadol,
ako žena ti poviem, že kebyže sa mi nejaký muž páči, som celá happy, že sa ozýva, tu mi príde...ako v mojom prípade, ked mi niekto uplne nesadol, proste zo zdvorilosti odpíšem, ale nedávam nádeje a tak...nestretávam sa často, alebo vôbec, lebo načo...
dôvodov môže byť milion,
možno jej nesadol jej prejav...alebo ona má v hlave iného a vyplnila na chvíľu miesto v srdci stretnutím s tebou a potom si povedala, kašlem na to, je to zbytočné...celkovo, môžeš byť super chalan, len ona sa možno necíti na vzťah s niekým, a možno len chcela skúsiť a zistila, že nie,

0vecka

nepis jej uz nic nechaj ju odstat... rande bolo imho v pohode ale nemal by si jej pisat kazdy den a ak hej tak min. nie v tu istu dobu...

akoze ja ti len poradim z mojho pohladu a to je ze nikdy by som zensku mesiac neukecaval... mam s tym zle skusenosti. Proste pozvat ak odmietne tak uz neriesit ...

na druhu stranu ak to nevide tak si nerob starosti. nikto nema 100% uspesnost...

stara skola

Dik. dnes som jej napisal poslednu spravu a za par dni odchadzam na dovolenku tak urobim posledny krok ked sa vratim a skusim ju pozvat naposledy . Blbost? Asi ano , jedine ze by medzitym zareagovala. No nic cas ukaze.

xxxxxxxxyy

hlavne nesmies byt moc hrrrrr lebo zena si tebou bude moc ista a prestanes pre nu byt atraktivny..nesmies na nej visiet .troska sa stiahni a uvidis ako sa bude chovat...ak by sa ti vyhybala vykasli sa nanu a neries ju pride lepsia s ktorou to klapne