Ahojte, moj priatel neustale komentuje ine baby ci uz v meste ale na socialnych sietach (ako na instagrame alebo facebooku).Za den aj zo 10 okomentuje aj mi ich posiela ,ja ale aj tak nechapem preco mne su tie ine baby ukradnute.Mne nevadi ze sa na ne pozre ale velmi mi vadi ze ich komentuje a vravi ake su pekne a aky maju dobry zadok ze by si ich dal a take... Myslite ze to mam nechat tak nechcem byt hystericka , chcem aby bol so mnou stastny len teraz neviem ci je to normalne alebo ze ci to je uz moc. Prosim poradte :)
Priatel neustale komentuje ine baby
ok
ten ti verny nebude
Zazila som podobne, poslala do prdele. Ak ma potrebu nonstop komentovat druhe, nech si je s nimi, resp. nech o nich sniva, lebo ich nemoze mat. Tak ako vacsina chlapov. Ti by sa najradsej s kazdou jednou zenskou, co aspon trosku schopne vyzera, vyspali. To ale nemozu, tak vzdychaju , fnukaju a komentuju.
Rob to aj ty, ak to s nim nehne, tak to ukonci a zacni pracovat na svojom sebavedomi, ocividne ho mas nizke, ked si si pritiahla takeho, co ti ho este zraza takymi fajnovymi vetami. Mimochodim, on ho tiez nebude mat vysoke, moje skusenosti su, ze ti najzakomplexovanejsi najviac komentuju.
Sima0902, ale to je v poriadku, keď si chalani medzi sebou hovoria takéto veci. Väčšinou ide aj tak len o chlapácke vystatovanie, hlavne keď komentujú známe pekné herečky či speváčky (tú by som dal atď.), pri ktorých by v skutočnosti žiaden z nich nemal nijakú šancu. To je ako keď sa chlapi chvastajú, kto má väčší, v skutočnosti o nič nejde. Lenže väčšina chalanov má dosť chochmesu na to, aby vedeli, že takéto veci sa NEVRAVIA pred frajerkou, lebo je to ich frajerka, lebo na ňu by tiež ten či onen mohol povedať, že by ju "dal", a to väčšina chlapcov nerada o svojej priateľke počuje. On je proste podľa všetkého len ťuťmák nevyzretý, ktorý nemá ani rozum, ani základy slušného správania a už vôbec netuší, o čom je vzťah.
Vrátim sa k tomu, čo som vravela na začiatku - buď sa budeš s tým snažiť niečo urobiť (s nejakou mierou nádeje na úspech), alebo sa na neho vykašli a nájdi si lepšieho. Prípadne môžeš mu skúsiť začať podsúvať fotky pekných chalanov s komentom "s tým by som si dala povedať", a uvidíš, ako sa zatvári, len sa obávam, aby to neskončilo násilím.
Tak toto nie je normálne. To sa fakt nehodí, čo robí ten chalan. Poznám takých a oni nemajú problém lajkovať a komentovať fotky báb a svoju majú iba na sex. Nebránia sa dalsim babam. Su to kurevnici. Treba sa porozpravat o tom, skor nez si dovoli viac.
ked sa takto sprava je vidno ze si ta vôbec nevazi...ja by som s takym kurevnikom nevedel byt
Komentuj aj ty a dôsledne tým istým štýlom.A potom sa dohodnite,alebo rozidte.
Ja mam pocit ale ze to robi vacsina chalanou ale nevravi to svojej frajerke. Lebo ako ked sa o tom s kamaratmi rozprava a vravia si ze ta alebo tamta je prkna je fajn. Teraz je vsade toho ale strasne plno. Ja ho ale milujem a este sa mi to nezda byt uplne dovod na rozchod . Prezili sme spolu krasne chvile a aj mam svoje chyby , mna by len zaujimalo ze preco maju niektory chalani stale chut komentovat kazdu peknu babu .
AKO úplný súhlas s bielou kobrou,
otázka času, kedy sa s iným zadkom dá aj dokopy, ani o tom nebudeš vedieť, moja rada, čo najrýchlejšie od neho preč...
hľadaj muža, ktorý si ťa bude vážiť a rešpektovať ťa, vieš...
toto je nevybúrené decko, a opäť, nepozeraj na vek, mám skúsenosť, že žiaľ, aj muž po 30ke vie toto dokázať, takže je to čisto individuálne...
toto nemôžeš tolerovať predsa, kopni ho do zadku :-)
to je sila opytaj sa ho ze naco je vlastne s tebou?