Ahojte, moj priatel neustale komentuje ine baby ci uz v meste ale na socialnych sietach (ako na instagrame alebo facebooku).Za den aj zo 10 okomentuje aj mi ich posiela ,ja ale aj tak nechapem preco mne su tie ine baby ukradnute.Mne nevadi ze sa na ne pozre ale velmi mi vadi ze ich komentuje a vravi ake su pekne a aky maju dobry zadok ze by si ich dal a take... Myslite ze to mam nechat tak nechcem byt hystericka , chcem aby bol so mnou stastny len teraz neviem ci je to normalne alebo ze ci to je uz moc. Prosim poradte :)
Priatel neustale komentuje ine baby
Proste debil
no že by ich dal,tak to je smutné vážne..a tebe to musí preposielať ????:O wtf ?nech si to myslí,ked chce,ale toto ?ved to je choré.
predo mnou tiez hovorí,ze aka je pekna tamta a tamta a uzasna,ale ja to neberem do ouvahy,ze by ich dal,este nepovedal, neviem,ci by mu jedna neletela.je to dieta asi...a chce sexovat odusu a paci sa mu kazda sukna,ale hm.s nim moc nemozes cakat,ze ti bude verny..:( smola zialbohu.
A to co on robi cele dni, ked denne aj 10 bab ti posle? Asi este fakt mlady chlapec a ma prazdniny, inak neviem.. podla mna uz ste spolu pomerne dlho a nejak z vas vyprchala vzajomna ucta a respekt, ktory treba udrzovat.. nechcem pisat, ze ta berie ako kamosku, ale mal by sa inak spravat.
Boze zeny rozmyslajte trosku. Ja by som ho poslala kade lahsie, decko nevyburene. Tu ide o respekt. Ak by povedal je pekna tak ok nic na tom nie je tebe sa tiez paci x dalsich chlapov ale tie dalsie komentare. Ozaj chces byt s takymto sprostym deckom?
Biela kobra ,mas pravdu chalani to zvyknu vraviet kamaratom.Ja som mu aj povedala ze mi to vadi,ale tak na druhy den to robi zas. Snazim sa to nebrat tak vazne ale tak niekedy ma to uz dost hneva tak neviem. A ked sa spytam ze ake by mu to bolo keby som ja tak komentovala inych chalanov tak on ,ze baby su ine ,ze u nich sa to inak bere. Tak ja uz naozaj neviem.Mozno riesim banality . Tak baby rozmyslaju inak ako chalani. Mna by zaujimalo hlavne co si o tom myslia chalani.
*ťa berie
Priateľ berie ako kamaráta s ktorým sa dá mať sex, nie ako partnerku. S kamarátmi zdieľa svoje názory na ženy, takže ich zdieľa aj s tebou. Jednoznačne to ešte nie je muž (bez ohľadu na vek), ale len také chlapčisko, čo netuší, čo to znamená byť vo vzťahu. Buď sa teda pustíš do toho a postupne mu to vysvetlíš, alebo to budeš trpieť, alebo si nájdi rozumnejšieho.
no tak to by mi frajer povedal raz predo mnou na inu zenu, ze tu by "dal" :D to by som mu dala! :D mam pocit, ze ludia stracaju zdravy rozum.... uz len cakam, kedy nam sem pride ovecka povedat, ze aj toto je v poriadku, ked chlap hovori pred priatelkou (nezijem vo vlastnom svete, je mi jasne, ze si to chlapi pomyslia, ale toto je chore)
Mesacny princ
To sa aj ja pytam
Jax
Co tym myslis ze nema co riesit?
Ak si mu povedala ze ti to vadi a aj tak to robi tak nemas co riesit...