Od detstva mám problém sa začleniť do spoločnosti,vždy som bola skôr v ústraní, ako v centre pozornosti,kamarátky som mala ,ale vačšinou to boli zároveň aj spolužiačky, momentalne študujem na vš,a pokračuje stále ten istý príbeh, nikdy som nebola obľúbená, aj ked som sa snažila ľudom pomocť a byť k nim milá , a tak sa snažím príjsť na tú hodnotu ,čo vlastne ľudí odo mňa odradzuje.
Ako sa správať k ľudom, aby vás mali radi?
bud ako lombardi. tu mame vsecia rady
som na tom podobne mám kamarátov ale 90% sú zároveň spolužiaci a teraz po skúškach no už to kamarátstvo podstatne opadlo aby sa na začiatku semestra znova dočasne naštartovalo ale podstatných je tých 10%
byť milý som skúšal neoplatilo sa, môžeš byť priateľská to je iné ale keď budeš milá očakávaj že si ťa budú všímať len keď budú od teba niečo chceť. Posledný rok som zmenil prístup a od ľudí nič neočakávam, niekedy musíš byť tá čo ukončí rozhovor/chat a nechať nech sa o tvoje priateľstvo snažia aj oni. Proste aby zteba nekričalo že kamarátstvo zúfalo potrebuješ aspoň mne sa to takto zatiaľ vypláca. Taktiež je podstatné zoznamovať sa s ľuďmi. S väčšinou to zostane akurát pri zoznámení ale je to o číslach so 100 ľudí bude jeden kamarát z 200 dvaja. Oblúbenosť vôbec nerieš nájdi si pár kamarátov budeš pôsobiť viac "v pohode" a kamaráti budú postupne pribúdať ale o obľúbenosť sa nestaraj.
hlavne sa neuc od mesacneho princa... ten hadze cely svoj socialny neuspech na to ze nema prachy, inak je to uplna hovadina..
ahojte qdeni
hm ak mozem len tak narychlo:
tym ze travite vela casu sama, tym budujete velke ja : získavate mnoho, malo sa prejavujete...
tento rozdiel ako ste si si vsimli narasta a narastat aj bude .. je to natura zivota zit a pokracovat
vsetko co získate ste povinna zdielat, resp. jednoduchsie povedane, tie sny ktore v sebe mate .. cim skor ich prijimete, tym rychlejsie sa dostanete do suladu
tym ze budete od seba utekat sa len coraz viac stratíte sama sebe a tym bude dlhsia cesta naspat ... lahsie je prijat, aka ste a ake sny tu zhmotnujete (ako sa zivot skrze vas realizuje) a byt s tym v súlade...
toto byva spociatku tazke, pretoze si lahko zvykneme na ziskovost - viac viac viac .. a ked sa nam nedari tak sa lahko vykasleme na nieco ...
v podstate ked zacnete mat nieco rada, najlepsie tie vase sny ... akoby ked vystúpite z vasho kruhu do prostredia snov, zrazu nastana posun k zivotu ....
ak mozem, na zaciatku si dajte oddych a predstavujte si ako je vsetko super ... po chvili budute mat chut sa zabavat a robit co chcete .. urobte tak ... po chvili ale zastavte a prijmite zodpovednost za vykonanie vasic snov
(napríklad mate sen ze vsetky psy su pekne ucesane, alebo ze ludia pristavaju na mesiaci, alebo ze hrate krasne skladby na klaviri, alebo ze davate futbalovy gol, vase sny poznate len vy .... potom sa pozabávajte, okamzita radost .. napríklad dat si vela zmrzliny, pozriet si inspirativny film, pustit si dobru pesnicku ... a po chvili zacnite trenovat, vykonavat vas sen .. napríklad pripravim si loptu kopacky batoh a idem si zakopat na ihrisko ... alebo otvorim si knihu zacnem citat .... alebo vezmem papier a kreslim schémy
atd atd vela stastia a radosti Vam prajem qdeni :)
nie každý ťa bude mať rád ;)