Ako sa správať k ľudom, aby vás mali radi?

Príspevok v téme: Ako sa správať k ľudom, aby vás mali radi?
qdeni

Od detstva mám problém sa začleniť do spoločnosti,vždy som bola skôr v ústraní, ako v centre pozornosti,kamarátky som mala ,ale vačšinou to boli zároveň aj spolužiačky, momentalne študujem na vš,a pokračuje stále ten istý príbeh, nikdy som nebola obľúbená, aj ked som sa snažila ľudom pomocť a byť k nim milá , a tak sa snažím príjsť na tú hodnotu ,čo vlastne ľudí odo mňa odradzuje.

Loptosko

Ľahko je človeka odsúdiť
Ťažšie je mu pomôcť.
Že toto zme už počuli veľa krät !čo tu tento mudruje to je staré ...ok poviem to inak.
Každy človek si počas života nesie zo sebou v jednej ruke vedro z vodou
v druhej vedro z olejom. Ako kráčame životom a stretávame iných ludí stretneme krivdu ohováranie neprávosť ,máme možnosť použiť z vedra vody na uhasenie alebo priliať ešte oleja.Podľa toho nás ludia majú. Či nemaju radi.Netvrdím že máš stále hasiť vodou.Len tvrdím ako to je .Ja osobne som velmi silný vyrovnaný atď ale niekedy prilievam olej do ohna lebo som srab a chcem si naklonit nejakú situáciu vo svoj prospech.Ak by som povedal všetkym co si o nich myslím nikto by sa somnou viac nebavil.Ak chceš naozaj ale naozaj v tomto pomôcť je knižka....Dobré ženy sa dostanú do "neba" zle všade. ďalej Ako sa stať úspešným.

Opcan

Chápem vás, aj váš negatívny postoj ku všetkému. Nie, netreba pomáhať nikomu. Nikomu nič, len sám sebe:-)
www.youtube.com
I hate everything, I even hate you, so f.ck you.

oppcan

Pomôž človeku a on si na teba spomenie, keď bude znovu potrebovať pomoc. Aj to pomáhanie má však svoj význam, človek získa aspoň dobrú karmu, ak by som to mal nazvať nejakým výrazom.
Ak dáš peniaze žobrákovi, ktorý pije, tak čo na tom? Ja za to nemôžem, že si vyberie radšej tekutú stravu. Ja stále vravím, že ľahko je byť negatívnym.

klik

tomaass, nieco z toho asi plati, aj ked ti to nikto nahlas neodobri, ale s tym NIE by som bola opatrna. Ja to slovo neznasam a velmi dobre si pamatam situacie a ludi, ktori mi to povedali aj moje pocity z toho. Tie vztahy som na 90% ukoncila, nastvali ma velmi ti ludia a este som ich zaradila do kategorie blbcov, co si nieco precitali, nejaku asertivnu teoriu, co im vymlela mozog a uz to rychlo aplikuju. Ta ich neochota pomoct, nepochopenie, razne zamietnutie bez rozmyslania bola pre mna konecna. S takymi ludmi sa nepotrebujem bavit.

Alone forever

Hlavne bud sama sebou. Ja sa riadim tymto: radsej ma nenavidte pre to aka som, ako by ste ma mali milovat pre to aka niesom.

lastovickari

Ahoj moja krasna.Nezaoberaj sa tým. Už vidim že mas vysoku hodnotu. Každy je jdinečný, Ešte si mladá,ľudia ktorým sa pačiš su tu,
zatiaľ ich nevidno.Kludne si ži svoj život.Možno su oblubený lebo je tu biznis postavený na nespravnych hodnotach. Mne sa už teraz pačiš, ale nie som študent. Všetko pride aj ľudia ktorí pochopia že si super.
Napr. ja nemam rad vela ludi okolo seba- introvert-premyslajuci citlivý človek, hodnotný., cita knihy, je rad mimo pozornosti, nepusti si tak lahko k sebe ludi......
Ty si ina oni su extroverti spoločenskí a ty introvert-hlbajuci.
Pekne dokonči školu, a nestaraj sa, nehladaj v sebe chyby ,všetci me nejaki.Ty si ty a oni su oni.Keby si sa snažila byť za každu cenu ina už by si to nebiola ty.. Vela slnka ti prajem

Niktos20

Pride mi celkom smiesno z tych niektorych vasich prispevkov, ako si vynucujete pozornost cez presadzovanie vasej subjektivnej reality. Osobne skusenosti su ireleventne ak neviete citat v ludoch, dookola budete robit tie iste chyby a cim dalej tym viac budete trpkejsi a trpkejsi. Vsetky tie komentare typu, "srat na vsetkych, kto si co mysli, zalezi len na mojom stasti" su sice pekne, ale jedna sa len sebaklam zatrpknutych ludi, kazdi chce patrit do spolocnosti, kazdi chce byt uznavani vacsinou, kazdi chce aby ho mali vsetci radi, mame to zakodovane v genoch. Jedine mutacie odlisujuce nas od noriem, dokazu zmenit toto vnimanie. Napriklad taka schizoidna porucha osobnosti, ale existuje aj ine odchylky.

Tomaass ak tvoj prispevok nie je satira, co mam pocit ze nie je lebo to je az prilis dlha slohova praca plna nezmyslov aby stala za docitanie, ale to co pises akurat poukazuje nie len na nedostatok inteligencie a nenarazam na stylizaciu ani gramaticke chyby, ale aj na mnohe psychicke poruchy.

Pre autorku temy :

Ziadna univerzalna odpoved neexistuje a musis hovorit konkretne priklady, aby ti niekto mohol pomoc. Urcite odporucam psychologa na konzultacie.