Ako sa správať k ľudom, aby vás mali radi?

Príspevok v téme: Ako sa správať k ľudom, aby vás mali radi?
qdeni

Od detstva mám problém sa začleniť do spoločnosti,vždy som bola skôr v ústraní, ako v centre pozornosti,kamarátky som mala ,ale vačšinou to boli zároveň aj spolužiačky, momentalne študujem na vš,a pokračuje stále ten istý príbeh, nikdy som nebola obľúbená, aj ked som sa snažila ľudom pomocť a byť k nim milá , a tak sa snažím príjsť na tú hodnotu ,čo vlastne ľudí odo mňa odradzuje.

tomas123456789

lLily:
dosť s tebou súhlasim, hlavne tá uprimnosť ľudia veľmi nemajú radi ak človek má názor alebo na určité veci názor opačný, ale čo s tým? byť sa zavretý v izbe celý život? tiež nestojím o to aby som sa pred niekym hral na niekoho kto niesom

lLily

A to este nevies, ze ked ta radi mat budu, tak s tebou budu hrat ich plytko-povrchne socialne hry, v ktorych sa ta budu snazit len zmanipulovat a zneuzivat. Dakujem, neprosim,

Ak chces, aby ta mali radi, musis byt slepy a hluchy k tomu, co robia, a davat si bacha, aby si nebol uprimny...skryt to vsetko za falosnu masku pokrytectva jak aj oni. Ak ti to za to stoji, tak gratulujem, mne za nic na svete nikdy v zivote.

Hatatitla

Ver mi, že nič sa nevyrovná samote a tomu, keď všetok svoj čas môžeš venovať len sebe, príp. ľuďom, ktorých máš rád.
Na čo chceš riešiť to, čo si myslí okolie? Viac sa stiahni do seba, lebo ti prepne.
Keď tak urobíš, tak oni budú chcieť byť s tebou a nie ty s nimi.
www.youtube.com

Tralalaa

Ja som prisiel na jedno:
Cim lepsie sa spravas k ludom, tym horsie sa spravaju k tebe. A funguje to aj opacne. Ked si vezmes fyziku, chemiu, vsade to tak funguje, severny juzny pol, silociary.
Ver tomu ze je to tak :) je to smutne ale ak si to clovek prizna rak sa ma lepsie.

Filip TT

don pablo: mám tiež dvoch takých kolegov, ktorí sú sami, nikam nechodia a aj keď si zoberú dovolenku, strávia ju na byte. Ale zhodou okolností obaja sú obľúbení, ten jeden je vyslovene duša kolektívu, on je ten, čo nadhadzuje témy a začína debaty. Je dobrý vo svojom obore, všíma si, má okolo firmy, kolegov a zákazníkov plno postrehov a nápadov. Takže keď sa niečo deje, tak je do toho prirodzene zahrnutý a prizvaný, lebo o tom niečo vie a má o to záujem. Má takú určitú pokoru, kľud a vyrovnanosť, pôsobí spoľahlivým dojmom.

Ja by som povedal, že príťažlivé sú tie duševné kvality, nie zážitky.

Mesačný princ

Presne. Treba dať najskôr ľuďom to čo chcú. Hovoriť im to, čo chcú počuť, ukázať im to, čo chcú vidieť a až potom, keď toho budú mať dostatok, tak môžeš žiadať niečo ty.

Ak nemáš čo dať druhým, tak nedajú nič ani tebe

Všetko je to o zištnosti...celý život si sám, tak načo byť obľúbený?

kafe

"čo vlastne ľudí odo mňa odradzuje?" ak človek nemá rád sám seba, nevie sa prijať. Je jedno ako milo a nápomocne sa snažíš správať, komplexi, podceňovanie ľudia vnímajú aj keď to neni vidieť. A nemôžu ťa mať radi (zas nie všetci ale aspoň pár ľudkov), ak ty sama seba nemáš rada. Tiež ak odmietaš a nemáš rada život - presvedčením typu svet je zlý, doba je na hovno, mám nahovno život...
Správaj sa k druhým tak, ako by si sa správala k sebe. A ani k sebe sa nesprávaš IBA dobre. Aj na svoje veci/povinnosti si povieš - nechce sa mi, aj na seba si nervná, nasratá a pod. Pomôž niekomu keď máš čas, silu a chuť pomôcť. A keď sa ti nechce, povedz nie. Nauč sa byť sama sebou. A k sebe sa správaj tak pekne, akoby to bol niekto druhý. Hľadaj si svoju "kožu" a miesto v živote (prácu, partnera..) kde ti je dobre.. a staraj sa, pracuj na tom, aby to tak zostalo.

don pablo

Ked chces byt oblubeny(a), treba byt pre okolie zaujimavy a pritazlivy. Potom sa s tebou budu chiet bavit a travit s tebou cas.

Priklad:
Mam kolegu v kancelarii, co je dusevne troska. Nikam nechodi, len do roboty a domov, nema priatelku, dokonca asi ani kamaratov. Ked sa vsak mi s kolegami bavime medzi sebou, vidim na nom ze sa chce aj zapojit, ale nema ako. Lebo nema ZIADNE zazitky, skusenosti. Bavime sa o tom, kto kde bol cez vikend a on je ticho. ( lebo nikde nebol, nic nezazil). Bavime sa o dovolenkach a on je zase ticho (lebo je tutmak a nie je schopny nikam ist), Bavime sa o zenach, sporte, zazitkoch, hocicom..v 90 percent tem je ticho. Mozno okolo pocitacov alebo politiky sa vie chytit. Ale co s takym clovekom, skus hadat preco je neoblubeny u nas. Teda nie ze neoblubeny, ale v podstate ho ignorujeme, lebo je s nim NUDA a ten clovek nikomu z okolia nic nedava.

Filip TT

Každý chce:
1, byť pochopený a prijatý
2, aby mu bola venovaná pozornosť
3, aby sa na neho niekto tešil
4, aby bol vypočutý
5, aby dostával radosť a optimizmus
6, aby bol podporený v dobrom a a aby mu bez odsúdenia a s rešpektom bolo povedané to zlé

Porozmýšľaj, prečo majú ľudia radi psov. Pretože prejavujú radosť, keď prídu, venujú im pozornosť, venujú im radosť, považujú ich za autoritu, počúvajú ich....