Som veľmi tichý a nekomunikatívny človek .....ale aj napriek tomu že sa v tejto oblasti snažím akosi stále zlepšovať, aj tak sa mi stále nedarí nájsť žiadneho vhodného partnera........ Neviem či som až taká nemožná, ale dosť ma to trápi:(
Ako ste na tom najmä tí ,,viac tichší,, tiež máte pri hľadaní také problémy že si vás opačné pohlavie nevšíma, z dôvodu že ste pre nich nezaujímaví, nudní kvôli vašej povahe ?
Nedokážem si nájsť partnera
koko
2) a 3) Znamená že sa obaja musíte priťahovať, a bez sexu je to len kamarátstvo. Na 1. rande nemusí byť sex, ale aspoň ohníčky v jeho očiach by si mala vidieť.
Ono v podstate možno, že máš aj pravdu. Raz som si našla jedného chalana ktorý bol podobný trošku mne ..taký trochu flegmatický a introvertný. Ale akosi nám spolu neklapalo, aspoň z jeho strany, lebo vyčítal že nie som moc aktívny človek,,, a potom prišiel taký väčší extrovert do môjho života a s tým som si tiež moc nerozumela, lebo na mňa bol už moc aktívny a bol to dosť veľký protiklad. Takže asi som dosť veľmi divný človek so špecifickými požiadavkami :D
A inak bodu 2.) a 3.) moc nerozumiem, nedava mi to zmysel :D
Slušná žena chce od chlapa všetko čo má za prísľub sexu. Ale základná podmienka je aby sa jej páčil.
to su mi rozumne myslienkove pochody teda :D
Robíš chybu
1) Cchlap nechce komunikovať, chlap chce sex.
2) Chlap ktorý nechce sex, ťa úprimne neľúbi.
3) Chlap s ktorým nechceš mať sex ti je na nič.
Poviem ti takto. Existuje niekde vo svete osoba s ktorou ked sa stretnes tak budete na jednej vlne. Ani nebudes vediet ako a date sa dokopy :). Akurat je mozne ze prave k tvojej osobnosti vela takych ludi nie je, pretoze su osobnostne typy ktore su v mensine oproti inym a to sa prejavuje a v partnerskych vztahoch. Ja som tiez clovek troska zvlastnej osobnosti, ktorych je vo svete velmi malo, ale priatelku som si nasiel. Resp. nasiel pred 8 rokmi, teraz sme sa rozisli a znova si zacinam uvedomovat tento problem s hladanim partnerky ktory opisujes. Ale znova verim ze existuje niekde v mojom meste dievca, s ktorou sa uplnou nahodou stretnem a budeme na jednej vlne a budeme spolu do konca zivota. Neviem ci zajtra, pozajtra, o mesiac ci o rok ale raz sa tu urcite stane. A stane sa to vtedy, ked to budes najmenej cakat a prestanes to riesit :). Ak si tichsia tak ta urcite nejaky extrovert oslovi. Mozes si pomoct tym, ze sem tam vybehnes medzi ludi :).
Normálni ľudia riskujú a nie je to o sebavedomí, ale o vlastnom šťastí. Každý by mal ísť svojmu šťastiu v ústrety, lebo práve ono nás napĺňa. Tí „šťastnejší“ robia niečo, preto aby boli šťastní a naopak tí menej „šťastní“ nerobia absolútne nič a preto sú nešťastní. Snaž sa byť rovnocennou partnerkou, pokiaľ sa ti nejaký chlap páči tak skús mu to ukázať a uvidíš reakcia bude kladná. Riskovať dnes musí každý, sedením a ľutovaním sa, aký kto je nešťastník, dnes pochodí málokto.
ja nie som miruš ......
Tak problém možno aj spočíva v tom , ale kto sa TERAZ nebojí riskovať vo vzťahoch, bud možno iba tí príliš sebavedomí, alebo tí ktorí to nemyslia vážne a iba sa zahrávajú..... Každý by mal mať rešpekt pred vstupom do vzťahu a niesť za to aj následky ak sa niečo dobabre......
Miruš is everywhere.