Som veľmi tichý a nekomunikatívny človek .....ale aj napriek tomu že sa v tejto oblasti snažím akosi stále zlepšovať, aj tak sa mi stále nedarí nájsť žiadneho vhodného partnera........ Neviem či som až taká nemožná, ale dosť ma to trápi:(
Ako ste na tom najmä tí ,,viac tichší,, tiež máte pri hľadaní také problémy že si vás opačné pohlavie nevšíma, z dôvodu že ste pre nich nezaujímaví, nudní kvôli vašej povahe ?
Nedokážem si nájsť partnera
Homo sapiens, netresol si, ale presne trafil jeden klinček po hlavičke!
Mesacny no to su tie dalsie otazky ktore sa potom nabaluju. Najprv by ale mala vediet dovod. Napriklad len tresnem, ze boji sa. To si musi najprv uvedomit, priznat, potom riesit.
To nezakladala zasa tu temu mirus?
Z pohladu tych druhych ludi to nie je o nudnosti ale o tvojej uzavretosti, nedostupnosti. Preto sa k tebe tazko priblizia. Otazka je preco si taka. Tym sa zaoberaj.
Možno to bude znieť tuctovo, ale podľa mňa nie si dosť sebavedomá. Nehovorím o namyslenosti, alebo že by si mala každému hovoriť v čom si dobrá atď., ale mala by si poznať svoje silné a slabé stránky a prestať rozmýšlať nad tým, že čo si o tebe ľudia myslia. Rob čo máš rada, buď šťastná a hneď to muži budú na tebe vidieť a budeš oveľa príťažlivejšia.
Ja neviem, čo ste všetci takí nešťastníci. Ja som sa snažil vyhnúť tak práci, ako aj ženám. Tak jedno, ako aj to druhé si ma našlo doma, nemusím sa ani päty z domu vytiahnuť. Tiež sa na mňa nalepil jeden gay a dalo mi riadne zabrať, kým som sa ho aspoň na čas zbavil. Ja také niečo fakt nemusím. Mal by som dodržiavať čistotu, čo aj robím, ale keďže príležitosť robí zlodeja, tak môj syn bude mať asi ešte jedného brata tak do dvoch rokov. Snažím sa s tým vnútorne bojovať, ale neide to. Aj ja chcem dostať pusu, byť rozmaznávaný a tak ďalej.
Už teraz počas tejto abstinencie ma považujú za čudáka, ale za koho ma budú považovať, keď ma navštívi top-modelka, ktorá má peňazí jako plev. Zase mi budú závidieť. Ešte potrebujem niečo poriešiť, z čoho kvapnú aj mne dobré prachy a odlietame preč do teplých krajín (osobne sme sa ani nestretli). A nemusím si ani veštiť, že to vyjde, lebo už máme svoj vek.
Ani mna si nikto nevsima neboj sa nie si sama a asi sa musime viac snazit...
Ani mna si nikto nevsima neboj sa nie si sama a asi sa musime viac snazit...