Chudnutie

Kik446

Ahoj, tak ja to už mám za sebou, teraz len udržujem váhu a poviem ti, na chudnutie pomôže len zdravá strava + pohyb. Mala by si jesť pravidelne, zdravo,po menších dávkach, hlavne zeleninu a bielkoviny, menej sacharidy a tuky, ale zasa nevynechávať, piť veľa tekutín hlavne čistej vody, no a samozrejme, hýbať sa aspoň 3-krát do týždňa a pre spevnenie postavy kombinovať kardio a posilovanie zo začiatku určite bude stačiť aj s vlastnou váhou. A hlavne pomaly ďalej zájdeš, aby si sa nedopracovala k jojo efektu! :) noo a ešte ti poradím čo som brala aj ja pri chudnutí, je to produkt Edenpharma Acai slim diet, kupujem to na stránke pilulka a je to fakt super, napomáha pri chudnutí, obsahuje množstov antioxidantov a tiež pomáha znižovať hladinu cholesterolu v krvi a posilnuje cievy. Fakt som spokojná, zlepšili sa mi aj vlasy aj pleť. Okrem toho vždy som využila zľavu zo stránky www.kupony zdarma.sk (odkaz sa píše spolu, ale inak mi ho zmaže) takže dúúúúfam, že som pomohla baby :) držím palce, nevzdávajte to!! :)

miky329

na schudnutie je najlepsie prejst na raw stravu, to je surova strava, schudnes rychlo a zdravo, mne to pomohlo a vahu si stale drzim, na varenie mam knihu raw kreacie od plejady a o strave najdes clanky na vitarian.sk

Darčaaa

Dobrý deň. U mna vyborne zaucinkoval produkt Re-Set od Rejuvenated, ktory mi odporucila moja kolegyna. Su to kapsulky na podporu chudnutia aj s obsahom zelenej kavy. Za mesiac a pol -6kg. Samozrejme aj s upravenym jedalnickom:-) Skuste si ho pohladat, budete spokojne. Tato znacka je super. Ponuka aj napoj s kolagenom pre krasnu plet a zdravie, ktory tiez pijem a je fantasticky! Pekny den vsetkym

pomocnica

celebrita facebooková-Aha ďakujem. :)
Dominika9241-Však to netrep do každej témy čo o chudnutí nájdeš, keď je to také dobré, tak máš plno zákazníkov aj bez toho aby si to tu niekam do fóra dávala. :) Neviem akú to má účinnosť, preto nechcem týmto nič povedať, že to nefunguje, ale daj to aspoň do nejakej témy čo sa toho týka. :)

Dominika9241

Ahojte :-) Ja môžem odporučiť indickú bylinnú zmes Weight Balance. Beriem ju každý deň už tretí mesiac a schudla som zatiaľ 15 kilo, uvidíme ako to pôjde dalej, ale zatial som spokojna - -odkaz odstránený- :-)

celebrita facebooková

Ja som mala hlavne pocit, že to najskôr tá zmena stravy k tomu prispela viac ako cvičenie. Mliečne som prestala jesť kvôli laktózovej intolerancii, pečivo kvôli pšeničnej s výnimkou ražného chleba, ostatné kvôli sebe, lebo som si sama na sebe odpozorovala, že mám z toho hnačky a že z toho prdím, zo sladkého ma bolí hlava tak to zase preto nie. Akože vysokoglykemické potraviny mi nevadia a ryžu so zemiakmi mám takmer na dennom poriadku. Iba sladko chutiace potraviny mi robia problémy, hnačky, a tak. Aj ovocie a ovocné šťavy mi to spôsobujú, tak som ich poslala do prdele. Cvičenie, to som mala vždy ráno nalačno asi 20 minút. Najskôr strečing, potom kliky. Zo začiatku kliky na kolenách, kým som nevládala robiť veľké a neskôr aj veľké. Po nich drepy s výskokmi. Po nich niečo s elastickým pásom a niečo s činkami (2 kg) na ruky. S elastickým pásom: postavíš sa do stredu pásu, do jednej ruky chytíš jeden koniec, do druhej druhý, obtočíš si ich okolo rúk a dvíhaš tak, že striedavo krčíš a vyrovnávaš ruky v lakťoch: dobré na biceps. S činkami to isté. Potom nasledovali brušáky. Po nich zase drepy s výskokmi. Po nich niečo na chrbát. Ležíš na bruchu a robíš rukami niečo také, ako keby si plávala vo vode: to akože na horné svaly chrbta. Potom si založíš ruky za hlavu, špičky pod nejaký nábytok a dvíhaš chrbtovú časť (niečo ako opak brušákov). Potom zase drepy s výskokmi a po nich riťáky :) To je niečo také, že ľahneš si na chrbát, pokrčíš nohy v kolenách, ale aby sa chodidlá dotýkali zeme a dvíhaš riťnú časť tela aj spolu s bruchom. Ramená a lopatky zostávajú na zemi: jasnačka, že počet opakovaní si už pri každom z tých cvikov určuješ sama podľa toho, koľko vládzeš. Keď pri tých riťákoch napríklad cítiš, že už ťa páli zadok, tak prestať, no s pribúdajúcim časom postupne pridávaš počet opakovaní. Ďalší cvik na zadok som odkukala z kalanetiky. Kľakneš si na kolená a rukami sa chytíš napríklad stola. Jednu nohu pokrčenú v kolene akoby dvíhaš do boku. Potom druhú. Počet opakovaní podľa seba. Potom to isté, ale nohu dvíhaš, že je už vystretá. A druhú. Potom si sadneš na zem a to isté zopakuješ s každou nohou, ale zo sedu. Potom si kľakneš a ruky dáš na zem, ako keby si chcela začať cvičiť mačací chrbát, ale začneš iné... Jednu nohu dvíhaš zo zeme pokrčenú v kolene. V prvý deň stačí aj 30x, neskôr aj 100x, ak sa ti dá. A druhú. Potom to isté, ale s vystretou nohou. A s druhou. Potom zase drepy s výskokmi. Potom niečo na vnútorné stehná: sadneš si na zem, roztiahneš nohy a špičkami "chytíš" nejakú stoličku, stôl, nábytok. Špičky tlačíš oproti sebe. Tak dlho, ako sa ti dá. Na lýtka: chytíš do ruky činky, stojíš na mieste a dvíhaš sa na špičky. Aj 100x. Alebo menej, koľko chceš. Drepy s výskokmi a strečing. Koniec. Plaváreň asi 4 x za mesiac. Namiesto drepov s výskokmi môžeš pridať aj skoky na švihadle, ide len o to, aby tam bolo aj niečo kondičné. No a hlavne o to, aby sa precvičilo viacero svalových partií. Nielen jedna, že mám veľký zadok, tak budem cvičiť len na tú jednu časť a na ostatné kašlem, lebo z toho by som nemala dobrý pocit ani ja sama, že ostatné svalové partie zanedbávam. Preto takto, nech mám čisté svedomie a nech som spokojná. Lebo predsa nejaká tá vrstva tuku je všade a spevniť treba všetko, nielen zadok. Síce namám od toho nejaké extra svaly, ale sily mi pribudlo dosť, to cítim. Vraj keď cvičíme ráno nalačno, tak sa nám spaľuje viac tuku ako keď cvičíme po jedle. Asi to tak bude.
...Hladovať som nehladovala nikdy. Išlo tu len o nahradenie určitých potravín inými.
...Treba brať do úvahy, že mám aj parazity, videla som ich, tak aj tie mohli prispieť k rýchlejšiemu schudnutiu. Ale nechcem ich mať a trápim sa už celé roky s cesnakom a s rôznymi zázračnými kúrami, aby som ich vyhubila. Chcem ísť s nimi do súkromného labáku, ale tam treba zaniesť stolicu počas 3 po sebe nasledujúcich dní a stráviť 3 dni na Slovensku a ešte aj zosúladiť termíny, to je takmer nezrealizovateľná predstava.... zatiaľ...