Dobrý deň, poznáte prosím nejaký kvalitný produkt na urýchlenie a zlepšenie spaľovania tuku?
Chudnutie
Ja keď som schudla som ako pomocníka brala lipoxal. Schudla som, hýbala som sa, zlepšila stravu...dokonca aj vlasy a nechy som mala lepšie.
celebrita facebooková- :) Skvelo napísané. :) Zo životných skúseností, sú aj tak najlepšie rady. :) Chcela by som sa ťa spýtať, ako si cvičila? Ako ja nie som tučná, ale chcela by som trochu schudnúť, stravovanie a tak všetko OK, aj cvikov poznám veľa ale zaujíma ma, keď si za pár mesiacov schudla o toľko veľkostí a kíl, tak s akým pohybom. :) Lebo väčšine ľudí by to trvalo min.rok pokiaľ viem. :D
Už som to raz napísala do inej témy. Mne pomohlo vylúčiť zo stravy mliečne, mastné, sladké a konzervačné látky. A vrátiť sa k cvičeniu. Kilá išli dole rýchlosťou blesku. Zastavilo sa to na S až XS treba mi vyskúšať si vec, jedna z týchto veľkostí zaručene sadne. A to som bola predtým niekde medzi XL a L. Do "tučnoty" som sa dostala sama vlastným zavinením a vlastnou vôľou. Bola to moja chyba, chcela som strašne pribrať a byť tučná, lebo som si myslela, že budem mať väčšie kozy, no nestalo sa. Z veľkosti S, ktorú som nosievala, som to dala až na XL, že som nosila mamine tepláky :) Žrala som mastné, tučné, sladké, mliečne...všetko zle a necvičila som, len som vylihovala bez pohybu pred telkou. Riť narástla o 50 cm, prsia ani o jeden mm, prdenie a hnačky po každom jedle, točenie hlavy, nekonečná únava a totálne som sa cítila otrávená zo zlého životného štýlu. Pochopila som, že takto to nepôjde a cez priberanie cesta k väčším prsiam nevedie. Aspoň u mňa. Jedine k väčšej riti. A k vysokému cholesterolu, čo som mala tiež. Vyššie uvedené mi dosť pomohlo za pár mesiacov dať kilá dole. A drží sa to tak, ako chcem, takže pohodička, super :) Doteraz vôbec nepijem sladké nápoje, iba vodu a minerálku a bylinkové čaje. Paradoxne pre tenučké kosti som vôbec nevyzerala byť tučná len taká akurát. Ale keď som si stlačila riť, tak aj 15 cm som sa zaborila do mäkkého a zaborili sa aj nohavice a nohavičky. Na takých tenučkých kostiach nosiť takú pneumatiku, to bola dosť veľká záťaž, to už nechcem zažiť.
Tiez by ma to zaujimalo, nic take som nenasla a nejako mi to nejde :( cvicim, zdravo sa zdravujem a stale to nejde dole..
Žiadny takýto produkt neexistuje, resp. u žiadneho voľnopredajného spaľovača tuku alebo tabliet na chudnutie nie sú preukázané jeho účinky na čisté spaľovanie tuku ak niekto tvrdí opak tak si dovolím tvrdiť že klame. Žiadne CLA, Karnitin ani výťažky z kadečoho ani podobné nezmysly na spaľovanie tuku nijaký výrazný vplyv nemajú. Tuk sa dá spáliť jedine intenzívnym tréningom a správnou dietou. To že tvoje telo uložilo tuk je spôsobené tým že sa zle stravuješ a máš zlú životosprávu a žiadna tableta ani iný produkt ti obsah chladničky a toho čo zješ nezmení takisto ťa neprinúti ísť si zacvičiť. Radšej miesto nejakej placebo marketingovej sračky investuj do jedálnička a kvalitného tréningu.