Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah s nastávajúcou svokrou

Príspevok v téme: Vzťah s nastávajúcou svokrou
sunrise123

Ahojte kočky,
chcela by som sa opýtať, či to len ja mám taký vzťah so svokrou, že má potrebu ma stále vychovávať a stále "radiť" ako-čo mám robiť.
Už mi to ide dosť na nervy a priateľ hovorí, že to je normálne, že sa stará, že ona to neberie ako buzeráciu - jednoducho sa jej zastáva.
Aj vy máte niektorá také vzťahy ?
Dá sa s tým niečo robiť ? Prípadne mi poraďte, ako ju tak miernym spôsobom niekde poslať, aby mi dala pokoj s jej super radami :D
Už som na pokraji nervového zrútenia. Vždy keď som tam, tak sa mi dvíha tlak. Ďakujem Vám !

denisaf.

bohuzial ale svokra si zato moze sama ze jej nehovoris uz skoro nic... ked je taka povaha nech sa ani necuduje...

sunrise123

Možno, že som si to tak ja zafixovala, že aké to bude pekné, že teraz som sklamaná, alebo ja už neviem :D Lebo podľa neviem, nie som kompletná ja :) :D

sunrise123

Lulu,ďakujem :) my sme v takom štádiu, že skoro nič nevie. A keď náhodou sa niečo dozvie, tak už poučuje :) Niekedy, sa všetko utajiť nedá...
mňa skôr mrzí to, že som si to predstavovala inak. že proste to bude MOJA rodina. ale žial, necítim to tak. ja si dakedy aj myslím, že to je dôvod na rozchod,,,,

lulu21

ahoj! :) viem ze je to tazke ale dam ti jednu radu :) cim menej o tebe svokra vie tym lepsie lebo tiez som mala taku co vsetko pouzila proti mne :) proste nestazovala som sa jej vzdy som jej povedala ako sa mam dobre a aka som spokojna :) lebo akukolvek temu keby pri nej zacnem ze ma nieco trapi tak by zo mna urobila uplnu neschopacku ze ona to vedela atd atd proste nerozvijat fakt debatu lebo ako spomenula denisaf. tak starsi ludia musia mat vzdy pravdu... toto presne plati..

denisaf.

Proste mam tiez ten nazor ze matky by mali pochopit ked si ich synovia najdu buduce manzelky ze chcu zit vlastne zivoty. Sice neviem kolko ma sunrise rokov ale vsetci rodicia by mali dat od urciteho veku detom pravo na vlastny zivot a stastie... Poradit ok povedat si svoj nazor ale nie ze svokra sa bude presadzovat ako keby je nevesta.. chapem ze to vela ludi vytaca preto nemozu napriklad svokrovci byvat s nevestou stary proste musia mat vzdy pravdu bohuzial je to tak. Je to velmi neprijemne ked do vas svokra neustale rype presne poznam ako sa autorka temy citi ja som pocuvala za postavu za plat za pracu zato aku vs som si vybrala proste clovek ma dost sam zo sebou a nieto este ked mu stale niekto naklaada.

sunrise123

A keď hovorime o rešpekte, tak aj oni by mali rešpektovať nás, že MY sme partnerky a nie maminka. A tiež sa vieme o nich postarať.
A ja som sa k nej správala až veľmi milo, nikdy som im neublížila, ale keď začali, budem pokračovať:)

sunrise123

Neviem ahoj.
V prvom rade nehovorím o tom, keď som ja u NEJ. Hovorím to všeobecne. Však ok, ked som u nej fajn. Chce to tak, bude to tak mať, býva tam ona. Ale nie keď sme niekde mimo jej domu alebo u MŇA, to je už trochu rozdiel. Ide skôr o poučovanie u mňa samotnej (do mojej osobnosti).Tak sme sa nepochopili trošku :) pekný dník.

neviem111111

mimochodom, tie "p*ce" vychovali tych vasich chlapov, ktorych tak milujete, tak mozno prejavit trocha respektu voci nim by nebolo na skodu.

neviem111111

dievcata to akoze vazne? to dospela zena povie na matku svojho manzela ze je P*ca? nenapadlo vam niekedy, ze ked sa staraju, tak vas tak nejako beru za vlastne a maju stale tu materinsku potrebu vychovavat? (ok, samozrejme, ze je aj par psychopatiek, ale opisane mi ako ten pripad nepripada). Ked prides ku nej domov, nieco tam robis a ona ti povie ako, tak to tak urob. Je to jej domov, pripada mi to ako samozrejmost a respektovanie. Ona bude rada, ze si si jej radu vazila a pocuvla ju, ty budes mat pokoj lebo ona nebude nervozna, ze si tam robis veci po svojom u nej v domacnosti. Co tak to vyskusat? Ja som sa tak spravala automaticky ked som chodievala k priatelovi na navstevu (kedze je to jej byt, jej domacnost, jej pravidla) a nikdy nebol ziaden problem.