Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah s nastávajúcou svokrou

Príspevok v téme: Vzťah s nastávajúcou svokrou
sunrise123

Ahojte kočky,
chcela by som sa opýtať, či to len ja mám taký vzťah so svokrou, že má potrebu ma stále vychovávať a stále "radiť" ako-čo mám robiť.
Už mi to ide dosť na nervy a priateľ hovorí, že to je normálne, že sa stará, že ona to neberie ako buzeráciu - jednoducho sa jej zastáva.
Aj vy máte niektorá také vzťahy ?
Dá sa s tým niečo robiť ? Prípadne mi poraďte, ako ju tak miernym spôsobom niekde poslať, aby mi dala pokoj s jej super radami :D
Už som na pokraji nervového zrútenia. Vždy keď som tam, tak sa mi dvíha tlak. Ďakujem Vám !

sunrise123

Presne, on stále tvrdí, ako to ona myslí v dobrom, že to je bežné.
A vieš čo je paradox ? že ju nemali radi u svokra, tak to musí robiť aj nám (nevestám) ?
Ale keď si nájde jednu chyba na niekom, tak ten jej sprostý úsmev si zapamätáš do konca života. Keby som bola zubárom, tak jej všetky tie štatne zuby vyklepem von :D

denisaf.

aha myslela som si že bývate už s priateľom spolu :) no každopádne jasné chápem len ja by som frajera vytiahla bud k sebe alebo z domu aby si tam nemusela u nich sediet ako na trestnej lavici :D (poznám ten pocit ) inak to je hrozné že muži toto nikdy nepochopia a zastávajú sa svojich matiek aj keby ich hnali do pekla...

sunrise123

Deniska, nepomôže to,
lebo s priateľom spolu nebývame a je to individuálne.
Ale ona si fakt nájde aj tú poslednú blbosť, aby ma mohla zbuzerovať aj keby som tam bola hoc len 5 minút. Samozrejme, že odkedy sa začala starať som rapídne obmedzila počet návštev, ale predsa len sa to nedá úplne,lebo oslavy, atď... (dúfam, že chápeš)

denisaf.

a co keby si nenapadne troska prerusila to stretavanie s nou? ze by ste si s priatelom vymysleli vlastny program alebo nejaku spolocnu aktivitu aby si s nou tak casto nebola? ste u nich kazdy vikend?

sunrise123

Ahoj Danka, vitaj v klube :D
inak ako to máš ty s partnerom ?
ja sa tu smejem, aj smajlíky píšem, ale včera som bola taká vytočená, že do mňa sto čertov vošlo :D
Ako to mám zvládať ? ja som taká povaha, že ma všetko vytočí, ja už len ked tam vojdem tak sa mam chuť hadať s priatelom aka je ona mrcha :D :D :D pomôžte mi, lebo ma odvezu v bielej kazajke.

sunrise123

Deniska,našťastie nebývame spolu. (supeer!, aspoň niečo)
Ale ona je taká mrcha, že dokáže využiť aj tých pár hodín do týždňa (zväčša víkend, tak mi ho celý pokazí, lebo odchádzam odtiaľ ako sršeň :D :D :D), čo ju vidím. Nechcem opisovať situácie, lebo ak ma náhodou niekto nespoznal, to by už nerozdýchala...
Nepomáha to, ja už mam dakedy sto chutí jej tam povedať, že nech si všetko robí sama, keď to vie najlepšie a odísť.
Sme s priateľom už 4 roky, ale toto riešime skoro 3 roky. Stále, stále, stále mi musí radiť a zvyšovať si na mne ego,čo vie ona lepšie ako ja:)
A predsa chápeš, že s priateľom to potom tiež nie je ružové.
Vieš, ja na nich nemôžem povedať nič, lebo sa do nich nestarám, je mi to akosi jedno. ale oni musia všetko vedieť a všetko počuť o mne.

Danka_20

Buď vďačná za to :-) úplne vážne ti hovorím
Radšej ju počúvaj ,pretože ak ti to prejde jedným uchom dnu a druhým von tak si to zlýzneš ešte s úrokmi neskôr :-DDD na to dám päsť (či ako sa to hovorí) :-DDD
Mne zvykla svokra stale opakovat že ona ked bola v mojom veku tak mala 50kg -_- a to mám úplne normálnu postavu -_- lenže ona je o hlavu menšia -_- svokry su všetky PIČE :D :D chcela som byť slušná ale tak narovinu :-D toto je životna skuška ktoru si musíš vytrpieť :-D ked jej niečo povieš tak si zažiješ také peklo že budeš prosiť boha aby si pred tým bola ticho :-D VER MI :-D oni ti to zvyknú pripomenuť čo si im vyčítala aj po 10 rokoch :-DD

denisaf.

sunrise uplne ta chapem poznam to ale bouzial kazda svokra je taka... ja by soom si ju pre pokoj v rodine vypocula ale spravila by som si aj tak po svojom.. ako casto sa stretavate popripade spolu byvate ?