Rysovačka do plaviek na poslednú chvíľu. Cvičte toto.

Táto diskusia patrí k článku: Rysovačka do plaviek na poslednú chvíľu: cvičte toto
Rysovačka do plaviek na poslednú chvíľu: cvičte toto

Leto sa nezadržateľne blíži a s ním aj čas, keď vystavíme svetu na obdiv naše krivky iba v plavkách. Postava do plaviek sa síce podľa známeho tvrdenia rysuje v zime, no aj napriek tomu máme ešte stále čas, čo to vylepšiť.

Bibis1

Pravidelne cvicenie a ako taka kontrola prijmu potravy urcite pomoze. Mne pomohlo cvicit 3-4 krat do tyzdna a sledovanie kolko kcal jedla na den prijmem. Clovek si tak vie viac strazit svoju vahu.

freduska55

Vylepsovat je stale co by som povedala. Obzvlast my zeny to takto mame. Neviem, ci poznam nejaku, ktora je uplne so sebou spokojna.

KlaraKu

hýbať sa je základ...ja u seba vidím, že keď nešportujem, tak telo ochabuje. Ale keď som celú jar jazdla na bicykli, plavková sezóna mohla začať bez problémov :D

Sandruska

moja tajná zbraň je môj nový dopravný prostriedok na ktorom najazdím denne minimálne 10 km - www.cyklospeciality.sk. Aj z brucha som už schudla pár cm..

ancapanca

ja som si na staré kolená kúpila na cyklospecialitách kolobežku a pravidelným jazdením som sa dostala do dobrej formy, aj tie stehná sú pevnejšie než boli :)

jossynic

JOSE luis Finance Companies s potešením informuje občanov Slovenska o globálnej pandémii koronavírusovej choroby (COVID-19), ktorá spôsobila celosvetovú blokádu. Sme ochotní poskytnúť finančnú pomoc zainteresovaným stranám alebo majiteľom firiem. Pošlite nám e-mail na adresu (joseluisloans@gmail.com). , sadzba je 2% a môžeme vám ju požičať do 3 dní. Našou prvou prioritou je poskytnúť vám rýchly a bezpečný úver. Náš proces je jednoduch