Prečo je to tak veľmi náročné nájsť si niekoho a vytvoriť s ním dlhodobý hodnotný pekný vzťah, kde obe strany chcú a snažia sa o to isté ........bez intríg, falošnosti, klamstiev, výhovoriek ...ATD
dnešné vzťahy
tie nespravne a prehnane priroty o ktorych tu niektori pisete generuju zeny. muzovi staci jaskyna a mikrovlnka. ale potom pride zena a zacne ho za vsetko jebat a uz je zle.
Ujo Go.gle externých platí slabo:-) Však z rozdávania človek nezbohatne - ha, ha.
Ešte ma napadlo, čo sa týka vzťahov. Každý príde domov unavený z práce, možno ani nie tak z práce ako z tých ľudí navôkol a žiaden vzťah nerieši.
Viac času - rovná sa - kvalitnejší vzťah.
Bez peněz do krčmy nelez.
Ja som bol ako dieťa šťastný, ale toho času sa to o mne nedá povedať.
Nároky môžu byť kladené, ale len málokto ich spĺňa. V dnešnej dobe je uznávaná len šialená top-kvalita, nič iné ľudia nevezmú. Ja som na to prišiel len nedávno (dnes), po roku uvažovania.
+Mesačný princ, radšej nech ešte trochu požijeme:-)
Dnešné vzťahy sú ovplyvnené najmä tým, že na ne nemá takmer nikto čas. Každý sa musí naháňať za peniazmi, či chce alebo nechce.
------------------------------------------
Preto treba najprv vymyslieť niečo, čo zarobí za pár rokov riadny balík a potom sa možno kvalitne venovať aj vzťahom.
Ja som už vyskúšal takmer všetko, čo sa vyskúšať dá, ale aj tak prd z toho. Keď neprší, tak nech aspoň kvapká, to je pravda, ale aj tak ma to serie. Ja chcem byť proste milionár a potom budem spokojný.
A isto si tie peniaze nemienim ukradnúť, také niečo by som nechcel. By som sa pogrcal.
Ja som doposiaľ venoval veľkú časť svojich peňazí chudobným, čo mi jeden čas spôsobilo riadne finančné problémy.
Už vám nedám ani FUKA (gloriolu už mám zasichrovanú). Forget. Moje prachy budú moje a kašlem aj na chudobných, na to je Sociálka, aby ich riešila (ak by od vás niekto niečo chcel).
P.S. Ospravedlňujem sa za moje predošlé správanie.
www.youtube.com
P.S. Vzdávam sa dočasne funkcie opozičného poslanca. Ja som prestal rozumieť dnešnej politike.
Je to preto lebo mnohokrát ľudské ego zvíťazí nad všetkým
lebo ľudia sú vypočítaví v dnešnej dobe, každý myslí len na vlastné dobro a preto kalkuluje kto je pre neho pre ňu lepší za partnera po finančnej stránke aj vzhľadovej
sú dosť vysoké nároky kladené na ľudí čo sa týka partnerstva
pozerá sa na krásu a peniaze či postavenie v spoločnosti preto sú ľudia vo vzťahoch tak nešťastní lebo hľadajú nesprávne priority.
nehľadajú súlad a harmoniu ale svetské záujmy.
Mne hovoril kamarát, že kdesi čítal na nete, že mi sme vraj skutočne vznikli z opice ale až vtedy ako boli gény opíc ožiarené silnou rádioaktivitou. Čiže v podstate my ani nie sme vlastný druh, ale sme len nejakí mutanti, ktorí sú síce inteligentní, ale jeden voči druhému sa správame veľmi nevraživo, od samého začiatku existencie ľudstva.
Napr. také mačky si nezhromaždia armádu, aby bojovali s armádou trebárs psov, aby ich vykynožili, lebo ich neznášajú.
Zmutované druhy sú všetky predurčené na vyhynutie, aj keby sme boli akíkoľvek, to je vraj úplne jedno.
Myslim, ze to preco to mohlo byt v minulosti jednoduchsie je to, ze v minulom storoci este neexistoval internet a socialne siete, ludia tolko necestovali, nebola taka volnost. Isteze, ludia mohli tuzit po niekom "lepsom" ale nemali vtedy tolko moznosti podviest. Teraz sa ta nevera vie naozaj roznymi sposobmi uskutocnit a ludia maju pocit, ze na trhu je privela "maska" a ze je skoda to nevyuzit.
Tak sa mi aj jeden kamos raz vyjadril, ze kedysi clovek nemal az tak na vyber, no teraz v dobe internetu si clovek nemoze byt isty, ci si dobre vybral. No a samozrejme je nas tu aj 8 miliard, takze aj v samotnom bezprostrednom okoli je toho akoby viac "k mani".
Najlepsie je si uvedomit, ze dokonaly nikto neexistuje a vzdy sa bude treba s niecim vyrovnat, nieco zlepsit. Tak to proste je a bude. :)
Ak obe strany chcú a snažia sa o to isté, tak to vôbec nemôže byť ťažké a teda tam nemôžu byť klamstvá a výhovorky.....ťažké to je preto, lebo ľudia kladú na proťajšok neprimerane veľké nároky či už ide o finančné zabezpečenie, vzhľad, spoločenské postavenie a plno iných nepodstatných vecí bez toho, aby si nastavili vlastné zrkadlo chýb a nedostatkov. Až príliš veľa ľudí má svoje požiadavky nastavené tak, že málokto spĺňa ich kritéria a pritom sami často nemajú okrem svojho sebavedomia čo ponúknuť.